INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MILAN - LAZIO 1-0

MILAN - LAZIO 1-0 // VIDEO+FOTO Milan se impune în derby-ul pentru Ligă » Florin Răducioiu, invitat special la meci

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 23:29

EXCEPȚIONAL!!! Regina s-a încoronat la Roland Garros » Simona Halep câștigă primul turneu de Grand Slam din carieră pe zgura franceză! Prima reacție a Simonei Halep după trofeul câștigat la Roland Garros: "În ultimul game am simțit că nu mai pot respira" Discurs emoționant al Simonei Halep la festivitatea de premiere: "Am visat asta de la 14 ani" » Cuvinte speciale pentru Darren Cahill și Virginia RuziciAC Milan a câștigat derby-ul cu Lazio, 1-0, și rămâne în cursa pentru un loc în preliminariile UEFA Champions League.

Citește și:

Milan - Lazio 1-0
A marcat: Kessie 79' - pen.

Click AICI pentru statistici de la meci

Prima repriză a fost una echilibrată. Cele două echipe au jucat bine din punct de vedere tactic și s-au anihilat reciproc. Meciul a fost decis pe final. Mijlocașul ivorian Franck Kessie, 22 de ani, a înscris în minutul 79 din penalty și a stabilit scorul final.

După această victorie, AC Milan urcă pe locul 4, cu 55 de puncte în 32 de meciuri. Lazio ajunge pe 8, cu 49 de puncte în 31 de partide.

Vezi AICI programul etapei #32 din Serie A

Vezi AICI clasamentul complet din Serie A

Răducioiu invitat la meci

Florin Răducioiu a fost invitat special la partida Milan - Lazio. Conform TV Telekom Sport, ex-internaţionalul român a luat loc într-o lojă dedicată foştilor mari jucători ai clubului milanez, alături de Stefano Eranio, Christian Abbiati, Massimo Oddo, Mauro Tassotti și Angelo Carbone. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

AC Milan: Reina - Rodriguez, Romagnoli, Musacchio, Calabria - Calhanoglu, Bakayoko, Kessie - Borini, Piatek, Suso
Antrenor: G. Gattuso

Lazio: Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Bastos - Romulo, Milinkovici-Savici, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulici - J. Correa, Immobile 
Antrenor: S. Inzaghi

Fundașul român Ștefan Radu a suferit o accidentare la gleznă și a ratat meciul cu AC Milan, care decide în mare parte echipa calificată în Liga Campionilor. 

 
 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează