INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO Mircea Lucescu a fost la un pas de-o bătaie cu un alt român: „Mi s-a pus o ceață și îmi venea să-i dau cu ceva în cap!”

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 21:45 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 21:45

Răzvan Raț a recunoscut la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" că a avut și momente în care s-a controlat cu greu vizavi de antrenorul său de la Șahtior, Mircea Lucescu, cel care astăzi și-a anunțat retragerea la 44 de ani de la debutul ca „principal”

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Răzvan, cel mai mare scandal cu Mircea Lucescu când a fost?
- După meciul cu Barcelona. Am pierdut cu 5-1, eram la flash-interviu. S-a auzit vocea lui nea Mircea: "Spune, bă, că am luat două goluri din cauza ta! Spune asta!". Sincer vă spun... N-am mai spus asta nimănui. Poate doar prietenilor, dar niciodată public. În momentul în care am auzit asta mi s-a pus o ceață și m-am gândit o secundă, două să iau microfonul și să dau după el. Îmi venea să-i dau cu ceva în cap!

- Ha, ha, ha!
- Mi-am dat seama că în momentul ăla cariera mea se va termina. Sau trebuia să mă liniștesc. Asta-i viața. Și să înghit și lucrul ăsta. Unele reacțiile ale lui Mircea Lucescu sunt oarecum deplasate în anumite momente, dar era antrenorul meu. N-aveam ce să comentez, deși am avut o secundă în care am vrut să dau cu microfonul după el!

Mircea Lucescu și Henrikh Mkhitaryan. Foto: Instagram
Mircea Lucescu și Serhiy Sydorchuk, la Dinamo Kiev Foto: Imago
Mircea Lucescu și Mykola Shaparenko. Foto: Imago Images
Mircea Lucescu și Răzvan Raț
+34 FOTO

- Ce are special Lucescu? 
- E un antrenor mare, care știe să lucreze cu tinerii. Este antrenorul care face din echipe mici echipe mari. În echipe cu jucători no-name le crește valoare acestora și îi duce la nivelul lor maxim.

Citește și:

Florin Răducioiu, reverență pentru Mircea Lucescu: „Cel mai important om din viața mea! Fără el nu aș fi devenit fotbalist”
PRIETENII LUI OVIDIU
Florin Răducioiu, reverență pentru Mircea Lucescu: „Cel mai important om din viața mea! Fără el nu aș fi devenit fotbalist”
Marea împlinire a lui Mircea Lucescu după 44 de ani ca antrenor: „Am avut o șansă extraordinară să am succes pe unde am fost”
PRIETENII LUI OVIDIU
Marea împlinire a lui Mircea Lucescu după 44 de ani ca antrenor: „Am avut o șansă extraordinară să am succes pe unde am fost”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează