INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu își începe mandatul la Dinamo Kiev sub o presiune uriașă » Amenințarea brutală a ultrașilor: „Capul sus, Mister!”

Mircea Lucescu, amenințat de fanii lui Dinamo Kiev +17   FOTO
Mircea Lucescu, amenințat de fanii lui Dinamo Kiev

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 16:08 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 16:47

Mircea Lucescu (74 de ani) a semnat cu Dinamo Kiev. Ultrașii celei mai titrate echipe din Ucraina i-au transmis mesaje amenințătoare lui „Il Luce”.

Mircea Lucescu a fost inamicul numărul 1 al fanilor lui Dinamo Kiev. Cât timp a stat pe banca rivalei Șahtior, antrenorul român a cucerit 22 de trofee, dominând total competiția internă. De-a lungul anilor, „Il Luce” a avut mai multe momente tensionate cu formația din Capitală, iar ultrașii nu au uitat. 

Mircea Lucescu, amenințat de fani

Mircea Lucescu își începe mandatul sub o presiune imensă. Pe una dintre cele mai populare pagini de suporteri ai lui Dinamo Kiev au apărut două mesaje amenințătoare, reprobabile. În prima postare, antrenorul român apare în fața eșadofului, cu mesajul „Capus sus, Mister!”.

Mircea Lucescu își începe mandatul la Dinamo Kiev sub o presiune uriașă » Amenințarea brutală a ultrașilor: „Capul sus, Mister!”

A doua postare, însoțiță de o fotografie dezgustătoare, cu un cap de cal tăiat, conține mesajul: „Numirea lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev este pierderea ultimelor firimituri de respect de sine și demnitate. Când se întâmplă astfel de lucruri la club nu poți sta deoparte! Vom rezista!”.

573de meciuri are antrenorul român la Şahtior, înregistrând 395 de victorii, 90 de remize şi 88 de eşecuri, golaveraj 1.220-452

+13 FOTO

VIDEO Lucescu: "Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Foștii elevi ai lui Lucescu au comentat decizia acestuia de a antrena marea rivală: „Va fi perfect pentru nea Mircea”

Ultimă etapă absolut IREALĂ în Championship! Promovarea, locurile de baraj și echipele retrogradate, decise cu goluri în prelungiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
296839007513707
Cris Juganaru  •  27 Iulie 2020, 21:00

Cand ii auzi pe unii, probabil someri sau casieri la mega, cum comenteaza peiorativ la adresa lui Lucescu, cum ca nu e mare antrenor pt ca ar fi antrenat doar in campionate mici etc., iti dai seama de cat de superficial gandesc conationalii nostri. Pai tocmai faptul ca a antrenat in campionate medii, dar a construit echipe din nimic cu care s -a bautut de la egal la egal cu granzii Europei, il face un antrenor urias. A jucat constant cu echipele lui medii in CL si a ajuns sa lupte si in sferturile CL. A castigat supercupa Europei cu Galata impotriva lui RMadrid si Cupa Uefa cu SDonetk. Este intre primii 5 antrenori din istoria fotbalului care are 100 de meciuri antrenate in CL. Trebuie sa fii total strain de fenomenul fotbal (sau rau voitor) sa nu vezi cat de mare antrenor a fost MLucescu in conditiile date. Iar ca romani, ar trebui sa ne mandrim peste poate cu astfel de performeri la nivel international (ca nu avem prea multi).

badeadorian
badeadorian  •  23 Iulie 2020, 18:58
Postat de steaua.libera pe 23 Iulie 2020, 16:46

Lucescu a tradat in toate campionatele unde a antrenat mai mult de cateva meciuri. Romania: Dinamo/Rapid. Turcia: Galata/Besiktas, acum Ucraina

Asta da gandire profunda .... probabil putul gandirii este abisal !!! Daca domnia dv. pleca cu un motiv, sau nu , de la Mercedes din postura de director ( sa zicem adjunct ) si veneau cei de la Audi sa va ofere o slujba ... le radeati in nas si le spuneati ''Io no sono tradatore'' ..io sono somer de lux la intrarea Aparatorii Patriei !!!!

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  23 Iulie 2020, 18:28

Ce razboaie puteau sa aibe ratatii aia cu Lucescu pe cand antrena la Donetsk? Propabil ca ii dezgusta faptul ca le fura toate titlurile, ca facuse din Shakhtar un club cu care cucerise Europa League si ca juca an de an in grupele CL. Ar trebui sa zica merci prostii aia ca un astfel de antrenor, fie el si un rival, ii baga in seama

Vezi toate comentariile (11)
Comentează