INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Mircea Lucescu are susținători importanți la Dinamo Kiev! Căpitanul echipei salută numirea antrenorului român: „Vom crește și vom câștiga mai mult!”

Mircea Lucescu a fost numit pe banca lui Dinamo Kiev +17   FOTO
Mircea Lucescu a fost numit pe banca lui Dinamo Kiev

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 17:14 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 17:36

Serhiy Sydorchuk (29 de ani), căpitanul lui Dinamo Kiev, a comentat numirea lui Mircea Lucescu (74) pe banca tehnică a echipei ucrainene.

Ucraineanul spune că evaluarea deciziilor luate de conducerea clubului nu ar trebui făcută de către jucători, însă laudă sosirea lui Mircea Lucescu, de pe urma căreia crede că echipa va beneficia serios.

Sydorchuk: „Numirea lui Lucescu are avantaje serioase”

„Totul s-a întâmplat foarte rapid, nici nu am avut timp să realizez că precedentul antrenor a plecat și că unul nou a fost deja numit. Nu sunt persoana potrivită pentru astfel de păreri, ci doar un jucător de fotbal. Nu este rolul nostru să discutăm deciziile luate de conducere; ceea ce trebuie să facem noi este să intrăm pe teren și să jucăm fotbal.

Cert este că Mircea Lucescu este un antrenor faimos și de succes în Europa. În termeni sportivi, cred că vom câștiga mai mult, vom crește și vom progresa. Sunt de acord că sosirea acestuia este un eveniment extraordinar. Din punct de vede emoțional, această știre a cauzat foarte multe controverse și opinii, incluzându-le pe cele negative. Dar astea sunt doar emoții, în primul rând asociate unuia dintre fostele joburi ale antrenorului (n.red. cel de la Șahtior Donețk).

Acum, după ce au trecut câteva zile, dacă lăsăm emoțiile deoparte și primim doar partea sportivă, sunt sigur că Dinamo va beneficia de pe urma acestei numiri. Lucescu a lucrat la Șahtior pentru foarte mult timp, așa că cine ar putea să cunoască rivalul nostru mai bine decât el? Deci acest pas are avantaje serioase pentru noi”, a spus acesta pentru sport.ua.

Sydorchuk și Dinamo Kiev au încheiat campionatul în Ucraina pe poziția secundă, la 14 puncte în spatele marei rivale, Șahtior. În această stagiune, mijlocașul defensiv a reușit 3 pase de gol, în 18 meciuri.

9 trofeea câștigat Sydorchuk cu Dinamo Kiev: 2 campionate, 3 Cupe și 3 Supercupe ale Ucrainei. Ultimul titlu, în sezonul 2015-2016

FOTOLucescu a semnat cu Dinamo Kiev, marea rivală a lui Șahtior!

+13 FOTO

Citește mai multe știri despre Mircea Lucescu și Dinamo Kiev:

Record stabilit de Mircea Lucescu: este cel mai bătrân antrenor din istoria lui Dinamo Kiev!

Ce spun jucătorii de la Dinamo Kiev despre numirea lui Mircea Lucescu: „M-a surprins alegerea, dar hai să vedem cum se va descurca”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1723620404427675
Marian Dobrica  •  25 Iulie 2020, 19:08

Esti un mare papagal!

tutan_camon
tutan_camon  •  25 Iulie 2020, 18:39

Tataie străLucescu se laudă prin Ucraina că el si Angelo Niculescu au inventat la dinamo Bucuresti tiki-taka, apa calda si mersul pe jos. ***. Mâine o să spună ca el a inventat tramvaiul care merge pe lângă şine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează