INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

FOTO Mircea Lucescu a luat un avans important în lupta pentru titlu! Surpriză uriașă în Ucraina

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la Lviv și are un avans de 4 puncte față de rivala Șahtior. +3   FOTO
Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la Lviv și are un avans de 4 puncte față de rivala Șahtior.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2021 21:40 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 22:10

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu (75 de ani), s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la Lviv și profită de pasul greșit neașteptat făcut de Șahtior. 

Mircea Lucescu traversează o perioadă perfectă în Ucraina. A dus-o pe Dinamo Kiev în optimile de finală din Europa League și a făcut încă un pas spre titlu. Formația din Capitală a trecut fără emoții de ultima clasată și profită de pasul greșit comis de Șahtior. 

Mircea Lucescu, victorie la scor în Ucraina

Dinamo a deschis scorul la prima acțiunea a jocului, prin Artem Besiedin. Rezultatul primei reprize, 2-0, a fost stabilit de Tsygankov, dintr-o lovitură de pedeapsă, în minutul 36. Formația lui Mircea Lucescu a continuat să preseze, iar polonezul Tomasz Kedziora a mărit diferența, imediat după pauză. Gazdele au marcat golul de onoare în minutul 69, iar scorul final a fost stabilit de Bogdan Lednev. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a spart gheața la prima echipă, în prelungirile partidei. 

Mircea Lucescu, avantaj în fața lui Șahtior

Șahtior a cedat surprinzător acasă în duelul cu a 3-a clasată, Zorya. „Minerii” au avut om în plus din minutul 79, dar au primit gol la ultima acțiune a partidei. Autor a fost Dmytro Ivanisenia.

După 16 etape, Dinamo Kiev are un avans de 4 lungimi față de Șahtior. Mircea Lucescu are meci ușor și runda viitoare, pe teren propriu, cu Minaj, antepenultima clasată.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Nicolae Stanciu, „dublă” pentru Slavia Praga! Execuție magistrală din lovitură liberă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează