STRANIERI  ·  UCRAINA / ODESSA - ŞAHTIOR 0-1

Mircea Lucescu bate şi e lider detaşat » Şahtior a depăşit pasa proastă

Lucescu se poate scutura de griji: e din nou lider în Ucraina
Lucescu se poate scutura de griji: e din nou lider în Ucraina

Articol de — Miercuri, 04 Decembrie 2013, 00:00

Chiar şi cu 3 înfrîngeri, Mircea Lucescu poate cuceri al 8-lea titlu cu Şahtior, al 5-lea consecutiv. Are 5 puncte avans faţă de locul 2.

După un week-end în care principalele adversare, Metalist (1-1 cu Iliciveţ) şi Dnepr (0-3 cu Zoria), şi-au pus singure piedică, Şahtior a profitat, învingînd la Odessa o echipă care nu pierduse nici un meci pe teren propriu în actualul campionat, cu cea mai bună apărare din Ucraina. Dar pe care Lucescu o bătuse deja de patru ori în 2013: 3-0 în returul trecut, 3-0 în finala Cupei, 3-1 în Supercupă şi 1-0 în tur, la Doneţk.

Aseară, a înscris golul victoriei după o schemă repetată insistent în acest meci. Corner pe scurt, deviere pentru Luiz Adriano, care a reluat în plasă din faţa porţii: 0-1.

Şahtior, trei eşecuri în Ucraina, are 41 de puncte. Cinci mai mult decît Dinamo Kiev, 6 peste Metalist şi 7 peste Dnepr. Ultimele două (fiecare cu două restanţe) se întîlnesc azi, la Dnepropetrovsk. Meci ce se reia de la 2-1 pentru Dnepr, după ce, pe 6 octombrie, a fost întrerupt la pauză din cauza căderii nocturnei.

"Eu să fiu selecţioner al României cu Gică Popescu preşedinte al federaţiei? Niciodată să nu spui niciodată" (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior, aseară, la Dolce Sport)Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (1)

ovidiu_3003  •  04 Decembrie 2013, 11:01

Cred ca nu o sa se califice in optim,ile C.L.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1