INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, bonus fabulos dacă ia titlul + Prima pe care o va încasa dacă o învinge pe Șahtior

Mircea Lucescu, bonus uriaș dacă ia titlul cu Dinamo Kiev
Mircea Lucescu, bonus uriaș dacă ia titlul cu Dinamo Kiev

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 19:43 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 21:29

Mircea Lucescu (75 de ani), noul antrenor al lui Dinamo Kiev, va întâlni fosta echipă din Ucraina, Șahtior, pe 25 august, în Supercupă.

Patronul Igor Surkis i-a setat un bonus antrenorului român. Mircea Lucescu va lua 50.000 de euro dacă aduce trofeul în capitală, informează ziare.com.

Sursa citată precizează că pe Il Luce îl așteaptă la vară un milion de euro în plus dacă va lua titlul cu Dinamo.

„Știu că Dinamo a strâns băieți tineri și talentați, care nu au atins încă potențialul maxim. Nu lăsați pe mâine ce puteți face astăzi, timpul trece foarte repede. Pregătiți-vă de marile bătălii!". Pentru mine, cel mai important lucru este comunicarea, dialogul cu fiecare dintre voi. E esențial să găsim un limbaj comun"
Discursul lui Lucescu pentru jucătorii săi

„Lucescu a venit pentru o provocare profesională. Problema banilor a fost ultima care s-a pus. Va avea un bonus pentru calificarea în Champions League. Am rezolvat toate negocierile financiare în exact zece minute. Mircea Lucescu e o persoană înțeleaptă, înțelege că are doar trei săptămâni de pregătire. Trebuie să creștem rapid și eficient. Nu am discutat încă politica de transferuri. De-abia s-a întâlnit cu jucătorii”
Igor Surkis, președinte Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a semnat cu Gigi Becali al Ucrainei! Șahtior contraatacă: „Conducerea face echipa la Dinamo Kiev! Nu știu de ce l-au mai chemat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1025196294175439
Stolojan Claudiu  •  31 Iulie 2020, 21:14
Postat de nicolaedobrin pe 31 Iulie 2020, 21:06

Dar daca nu invinge, ce "prima" ii dau suporterii de la Kiev? Ca in articol nu se mentioneaza nimic.

Ii ofera `prima` la dreapta si acasa :))

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  31 Iulie 2020, 21:06

Dar daca nu invinge, ce "prima" ii dau suporterii de la Kiev? Ca in articol nu se mentioneaza nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează