INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Mircea Lucescu, dorit de un gigant din Turcia: „Am refuzat. Nu îmi pot trăda jucătorii”

Mircea Lucescu/ foto Imago Images
Mircea Lucescu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2022 19:04 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 19:30

Mircea Lucescu (77 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a vorbit în presa din Italia despre greutățile prin care trece echipa sa, din cauza războiului din Ucraina. Tehnicianul român a dezvăluit și că a fost dorit de Fenerbahce.

Mircea Lucescu i-a antrenat în carieră pe ceilalți doi granzi din Turcia, Galatasaray (2000-2002) și Beșiktaș (2002-2004). Cu grupare „Cim-Bom” a cucerit Supercupa Europei în 2000, după 2-1 cu Real Madrid, proaspăta câtgătoare de Champions League.

MM Stoica, devastator la adresa lui Messi: „Dacă ai fi lider, nu ai permite portarului-clown să își bată joc de viitorul număr 1 mondial” + „Rămâi cu satisfacția că ai bătut oul!”
ARGENTINA
MM Stoica, devastator la adresa lui Messi: „Dacă ai fi lider, nu ai permite portarului-clown să își bată joc de viitorul număr 1 mondial” + „Rămâi cu satisfacția că ai bătut oul!”

Fenerbahce este singura echipă uriașă din Turcia pe care Mircea Lucescu nu a antrenat-o.

Mircea Lucescu a fost dorit de Fenerbahce

„Trăiesc cu frică, cine știe ce s epoate întâmpla în orice moment. Auzim zgomotele avioanelor în timp ce suntem pe teren și ne jucăm meciurile, evident, în spatele ușilor închise, dar atâta timp cât nu sună alarmele, jucăm încercând să acordăm atenție maximă meciului.

S-a întâmplat că a trebuit să așteptăm chiar și o oră în vestiar înainte de a putea relua meciul. Nu știu cine ar fi făcut asta în locul meu, dar eu mă simt bine făcând ceea ce fac. Nu-i pot trăda pe jucătorii mei. Fenerbahce m-a vrut, dar am refuzat. Locul meu este la Dinamo Kiev”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit TuttoSport.

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo kiev din 2020, iar în sezonul 2020-2021 a cucerit titlul în Ucraina.

VIDEO. Greutățile prin care a trecut Mircea Lucescu în ultimele luni: „Am trăit doar în autobuz. Trebuia să schimbăm locul odată la trei zile!”

Citește și:

Are Boloca motive să fie supărat pe Iordănescu? Ce s-a întâmplat la cele 4 meciuri la care a fost convocat

Maxim, de neoprit în Turcia » Gol și assist în ultimul meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  22 Decembrie 2022, 20:05

Fenerbahce mai poate să aștepte, când va avea 90 de ani va veni și rândul lor, Erdogan va fi deja în mausoleu, mumificat, iar fanii celor de la Galatasaray și Besiktas îl vor aștepta cu buchete de flori, cum au făcut și cei de la Dinamo (Kiev).

Hcm27
Hcm27  •  22 Decembrie 2022, 19:41

Respect,Domnule Lucescu!Mare om,mare caracter,mare antrenor!Poate,"bolovanul"asta de Burleanu te aduce Președintele Scolii de Antrenori sa-i înveți pe "tiriplicii"ăștia care-si spun antrenori,măcar un sfert din ce știi dumneata din meseria asta

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Decembrie 2022, 19:41

...da...eu il cred ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează