INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

Pleacă de la Dinamo Kiev? Mircea Lucescu, furios: „Vor să-mi facă rău!”

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 19:28 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 20:20

Pe fondul problemelor legate de COVID-19 de la Dinamo Kiev, presa din Ucraina a prezentat posibilitatea ca Mircea Lucescu (75 de ani) să renunțe la postul de antrenor. „Il Luce” dezminte vehement zvonurile.

Dinamo Kiev trece printr-o perioadă delicată. Foarte mulți jucători ai echipei s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2, iar Lucescu s-a văzut nevoit să utilizeze formații improvizate în ultimele partide. În acest context, presa din Ucraina a anunțat că „Il Luce” se gândește să o părăsească pe Dinamo. Nimic mai fals, potrivit antrenorului român.

Mircea Lucescu: „Nu mă gândesc să abandonez”

„Nu e decât o știre care să-mi facă mie rău în relația cu toată lumea. Nu știu cum se pot inventa astfel de știri, mai ales în această perioadă. Ma pregătesc de meciurile din campionat. Avem probleme de lot, mulți jucători cu COVID. Încerc să mă organizez, să fac un cantonament în iarnă. Am alte preocupări, nu chestia asta cu plecatul. Covid-ul poate sa influențeze orice, dar asta nu înseamnă că ma gândesc să abandonez, în niciun caz. Am un contract de îndeplinit și sper să-l duc la capăt.

Ar fi prima dată când aș părea un laș în raport cu un club. Lumea trebuie să fie mai atentă în această perioadă la ce știri sunt date. În niciun caz nu se pune problema să vreau să plec. Nu e un zvon, am vorbit cu cel care a dat știrea, și-a cerut scuze. Nu se pune problema unui abandon într-o astfel de situație”, a declarat Lucescu, pentru sport.ro.

Mircea Lucescu a pregătit-o pe Dinamo Kiev pentru 16 meciuri, reușind să obțină 10 victorii și 3 egaluri. A fost învins de 3 ori, cel mai recent în meciul cu Șahtior Donețk de pe 8 noiembrie, scor 0-3, însă a cucerit Supercupa Ucrainei alături de Dinamo, pe care a calificat-o în grupele Ligii Campionilor. De asemenea, Dinamo Kiev ocupă prima poziție în campionatul din Ucraina, având un avans subțire față de Șahtior - 1 punct.

VIDEO. Declarația incredibilă făcută de Răzvan Lucescu despre Mircea Lucescu: „Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om”

Citește mai multe știri de actualitate:

Cosmin Contra a decis să spună lucrurilor pe nume: „Vreau să plec! Am dat bani de la mine! La Dinamo, nu avem nici de o pizza”

Cosmin Olăroiu intervine în conflictul dintre FCSB și Steaua: „Am mai spus-o de 100 de ori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ctbilu
ctbilu  •  17 Noiembrie 2020, 13:30

Vine tramvaiul ? Tramvaiul Kiev-ului sa fie mai pericolos decat tramvaiul bucurestean ?

valentindragobete
valentindragobete  •  17 Noiembrie 2020, 09:23

Evident ca au si ăia gsp-ul lor cu același fel de ***, chiar nu înțeleg ce va surprinde ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sala_dalles
sala_dalles  •  16 Noiembrie 2020, 22:02

NEA M o $a cearà 1 miliard daca il vor in rai..)) !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează