INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, jignit de Pep Guardiola: „Am început să urlu la el”

Mircea Lucescu (75 de ani) l-a criticat pe Pep Guardiola (50 de ani) în presa ucraineană.
Mircea Lucescu (75 de ani) l-a criticat pe Pep Guardiola (50 de ani) în presa ucraineană.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 08:25 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 09:07

Mircea Lucescu (75 de ani) l-a criticat pe Pep Guardiola (50 de ani) în presa ucraineană.

Mircea Lucescu, în prezent la Dinamo Kiev, și Pep Guardiola, acum pe banca lui Manchester City, sunt doi dintre cei mai titrați antrenori din istoria fotbalului european. Relația dintre cei doi a avut și momente tensionate, povestește „Il Luce”.

Mircea Lucescu, jignit de Pep Guardiola

„M-a jignit de două ori. În 2008, când o conduceam pe Barcelona cu 1-0 în minutul 86, iar jucătorii săi nu ne-au dat mingea înapoi după ce băieții mei o trimiseseră intenționat în afara terenului. Până la urmă, am fost învinși, 1-2. Nu puteam accepta ca o asemenea echipă să se poarte astfel. Am început să urlu la Guardiola, la Barcelona, la toți", a povestit "Il Luce". 

„A doua oară, tot cu Șahtior, în «optimile» Ligii, în 2015. El era la Bayern. După 0-0 la Lvov, Kucer a fost eliminat chiar la startul returului și adversarii au marcat din penalty. Până la urmă, ne-au bătut cu 7-0 și l-am văzut pe Guardiola sărind de bucurie și la golurile de 5-0, de 6-0. Trebuie să ne respectăm". 

„Guardiola ne va depăși pe toți. Și pe mine, și pe Ferguson”

31 de trofee are Pep Guardiola în carieră și mai poate adăuga unul mâine, în finala Ligii Campionilor. 37 de trofee are Mircea Lucescu. 

„Pep ne va depăși pe toți. Și pe mine, și pe Ferguson. La 50 de ani și la ritmul în care câștigă, nu va fi o problemă. E inteligent, întotdeauna se duce acolo unde își poate construi echipa, unde are toate resursele. Și la joc, și la trofee, e mereu foarte sus. Întreaga lui carieră a rămas la cel mai înalt nivel. Barcelona, Bayern, Manchester City. Așa va fi până la capăt”
- Mircea Lucescu pentru GSP.ro.

VIDEO Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Mutare-șoc reușită de Inter, după plecarea lui Conte » Au bătut palma cu antrenorul unei rivale din Serie A

Dennis Man, văzut transferul ideal pentru Fiorentina lui Gattuso: „O extremă ca el aș vrea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
imgb
imgb  •  05 Iulie 2021, 04:46
Postat de irefutabil pe 28 Mai 2021, 17:25

Eu n-am auzit ca Boloni sau Olaroiu sa fie comparati cu Ferguson, sau sa se simta jigniti ca nu sunt bagati in seama de Guardiola, de parca Lucescu merita atentia lui si ar putea sa faca ceva mai mult decat sa ii stearga pantofii.

Irefutabilule....esti de ris !...vezi ca-n august e mare demonstratie cu ...irefutabili d'astia ca tine....sper s-o luatzi pa cocoasha .....

deusdat
deusdat  •  29 Mai 2021, 18:50

Trofeele lui Guardiola nu prea se compară cu ale lui nea Luce.

popicoo
popicoo  •  28 Mai 2021, 18:10
Postat de demolarii pe 28 Mai 2021, 17:24

Cumva trebuie sa iesi in evidenta, sa câștigi respect. Mai ales cand , prin naționalitate, esti asimilat unei națiuni a cărei ultima scânteie de performanta sunt Sapunarul la Porto,Chivu la Inter și Rat la Sahtior, care au câștigat o Cupa Europeană pana in 2010. Bine, mai e Mutu care a driblat performanta cu ajutorul unor substanțe sau femei.....si atunci? Iar daca ne amintim cate articole au fost aruncate în M Lucescu, când era selecționerul Turciei, intelegem ca omul vrea doar sa se aude, si astfel sa se convinga ca mai stie vorbii.....poate va accepta pana la urma ca e singurul , și de aceea nu are cu cine vorbii....restul suntem doar o apa și un pământ....dar mai luati o declarație de la Miron Cozma ( oare ce părere au mineri fără job azi, de pensia lui?) sau Bendeac ( e mai capabil ca și ultimii 3 antrenori de Fcsb sau Națională Romaniei).......

Ce delir!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează