INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mircea Lucescu: ”Nu mă așteptam la atacuri rasiste de la suporterii lui Inter. E din cauza frustrării” 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 12:49

Mircea Lucescu a comentat gravele incidente de la Milano, criticându-i pe fanii nerazzurri: ”Nu mai simt gustul victoriilor la nivel înalt de ceva vreme, dar acești pseudofani ar trebui interziși pe viață”

Mircea Lucescu a rămas surprins de ciocnirile violente dintre fani și atacurile la adresa lui Koulibaly care au stricat miercuri seară derbyul Inter - Napoli. Intervievat de agenția Forzaroma, selecționerul Turciei și fostul antrenor al nerazzurrilor de-acum două decenii i-a criticat pe tifosi.

"Nu mă așteptam la atacuri rasiste de la suporterii lui Inter. E din cauza frustrării acumulate. Nu mai simt gustul victoriilor la nivel înalt de ceva vreme, însă acești pseudofani ar trebui interziși pe viață. Eu nu-mi amintesc de precedente în trecut. Rasismul face rău fotbalului. În majoritatea campionatelor a dispărut, nu pricep de ce au rămas în Italia", a declarat Il Luce.

"Să nu pățească precum Mourinho"

Tehnicianul român l-a avertizat pe Di Francesco, care-l pregătește pe Ünder, elevul său de la reprezentativa Semilunii: "Atâția ani Mourinho n-a schimbat modul de a juca și uite cum a sfârșit. Adversarii l-au citit și el a devenit previzibil. A ajuns să nu mai poată câștiga și a fost dat afară. Antrenorul Romei e tânăr, inteligent și trebuie să acumuleze experiență. Cengiz poate ajunge ca Salah, dar are nevoie de spații pentru a-și pune în valoare calitățile, viteza și șutul, și să joace mai în centru. În Germania, la Bayern, s-ar descurca mai bine".

"Nu-i just să închizi întreg stadionul, să pedepsești și pe cei corecți. Forțele de ordine dispun de instrumente tehnologice, trebuie să le folosească pentru a-i prinde pe fanii violenți. Îmi pare foarte rău pentru Inter"

"Vorbesc mereu cu Ünder, pentru că este nevoie să păstrez relații bune cu toți jucătorii mei. Nu discut și de mercato, ci doar despre cum crește la Roma și tactică. Aș fi mulțumit dacă s-ar transfera la un club mare"

Mircea Lucescu, selecționer Turcia

3suporteri au fost arestați după ce un șef al ultrașilor lui Varese a fost omorât de rivalii napoletani. Alți nouă sunt cercetați, iar 4 tifosi au fost răniți în luptele de stradă de lângă stadionul San Siro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează