INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

Mircea Lucescu, promisiune pentru fanii lui Dinamo Kiev: „Nu cred că a mai fost o perioadă atât de proastă în istoria echipei! Dar voi îndrepta imaginea negativă”

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 14:22 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 15:00

Mircea Lucescu (75 de ani) le promite fanilor lui Dinamo Kiev să rezolve toate problemele: „Poate că sunt supăraţi pe mine, pentru că am câştigat multe titluri la Şahtior, dar vreau să le ofer satisfacţii şi să mă aplaude".

Mircea Lucescu a oferit primele declaraţii după revenirea ca antrenor în Ucraina, în săptămâna în care va fi prezentat oficial la Kiev. Tehnicianul de 75 de ani promite să scoată echipa din criză. 

„Nu cred că a mai fost o perioadă atât de proastă în istoria lui Dinamo, dar voi îndrepta imaginea negativă. Există multe probleme, voi merge mână în mână cu jucătorii şi voi căuta să le rezolv. Vreau să le ofer satisfacţie fanilor lui Dinamo".

„Judecat după rezultate"

Il Luce are încredere că va reuşi să confirme încrederea acordată de Igor Surkis.

„Suporterii te judecă după rezultate. Dacă vom face împreună performanţe, ce probleme vom mai avea cu fanii? Eu am câştigat multe titluri la Şahtior împotriva lui Dinamo. Probabil că sunt supăraţi pe mine. Desigur că voi lupta pentru a avea succes la Kiev şi ca suporterii să mă şi aplaude. Fotbalul mă întinereşte. Cele mai frumoase momente sunt atunci când ai foame de victorii şi performanţă", a dezvăluit Mircea Lucescu pentru cotidianul local Tribuna. 

1,2 milioane de euroeste salariul net anual primit de Lucescu la Dinamo Kiev până în 2022. Are opţiunea de a prelungi contractul cu un sezon

35 la sutădin fanii care au votat pe site-ul Tribuna cred că Lucescu va lua titlul cu Dinamo Kiev. 25% că va fi demis în timpul sezonului, 22% se va bate la primul loc, dar va pierde şi 10% nu va prinde nici locul secund

VIDEO Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev

FOTO. Primele imagini cu Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

+13 FOTO

Citește mai multe știri despre numirea lui Mircea Lucescu

Mircea Rednic nu înțelege decizia lui Mircea Lucescu: „Nu-l învăț eu ce să facă, dar n-aș fi semnat”

Pro şi contra Mircea Lucescu: 4 argumente favorabile numirii la Dinamo Kiev, dar şi 6 care-l trag în jos

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nebraska_filipineza
nebraska_filipineza  •  27 Iulie 2020, 15:06

ce zice nea Mircea e varianta optimista, varianta pesimista e ca ultrasii lui Dinamo K sa nu tina la glume si sa-l alerge pe senior cu tramvaiul prin Kiev

gimiskutze
gimiskutze  •  27 Iulie 2020, 14:40

Eu zic sa le povesteasca ce facea la Dinamo pe vremea lui ceasca, precis o sa il asculte! In rest...ai fost mare jucator, mare antrenor dar cred ca traiesti prea mult in trecut si nu ai stiut cind sa te retragi. Ultimii ani de cariera nu iti fac cinste.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează