INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

Mircea Lucescu, prima reacție după triumful remarcabil al lui Răzvan: „Cum pot fi unii oameni atât de răi? Vă dați seama ce sentimente am când aud așa ceva?!”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 11:20

Mircea Lucescu, 74 de ani, a vorbit în această dimineață despre triumful reușit de Răzvan Lucescu și Al Hilal în finala Champions League Asia, 3-0 la general în fața niponilor de la Urawa Red Diamonds. 

„Succesul de acum vine în urma unor performanțe deosebite făcute la PAOK. A făcut acolo o echipă extrem de competitivă pentru campionatul Greciei.

Acest succes din Asia confirmă faptul că Răzvan e pe un drum ascendent. A format un grup foarte competitiv la Al Hilal.  Mă bucur că a luat-o pe drumul lui, așa cum crede el că e bine. 

Ce a spus Gomis despre Răzvan e cel mai mare compliment care putea veni din partea cuiva. Când un jucător care a trecut prin mâinile atâtor antrenori de valoare îți face un astfel de compliemt, vă dați seama ce sentimente îmi declanșează mie ca tată! Răzvan a ajuns la sufletul lor, jucătorii au ajuns la sufletul lui și au făcut un grup foarte bun

Cum pot unii oameni să fie atât de răi? E un succes extraordinar, indiferent de cine e vorba. E un succes al nostru, al tuturor, o mândrie a românilor”, a spus Lucescu, la TV Digi Sport. 

+10 FOTO

Bucurie de nedescris după victoria echipei lui Răzvan Lucescu: 

Vezi și: 

EXCLUSIV Răzvan Lucescu transmite un mesaj clar din Japonia: „Tata e cel mai indicat să fie selecționer, e un antrenor învingător”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
vlad57
vlad57  •  25 Noiembrie 2019, 13:30

Felicitari din suflet lui Razvan Lucescu! Dovedeste inca o data ca aschia nu sare departe de trup. Un succes care vine ca o confirmare dupa realizarile de la PAOK. Pas cu pas Razvan si-a construit o cariera stralucita. M-a uns la suflet ca a scos drapelul Romaniei!!! Un om cu caracter si un profesionist adevarat. La mai mare Razvan! Sa dea Dumnezeu sa-l ajungi si sa-l depasesti pe "maestrul" Mircea!

george1111
george1111  •  25 Noiembrie 2019, 13:13

Scrieti in presa ca Reghenglaf este mare antrenor doar ptr ca antreneaza o echipade 2lei,dar Lucescu Junior, care a castigat trofeul suprem din zona in care antreneaza Reghenglaf ,nu e mare scula.O tara cu ziaristi cu mari carente morale ,ne place sau nu Lucescu Senior este cel mai titrat antrenor roman din istorie ,iar seniorul este cu 7 clase ca perfomanta peste Reghenglaf si Olaroiu .

cfrinho
cfrinho  •  25 Noiembrie 2019, 13:07

Asa e, zice bine seniorul, e o performanta notabila pentru un antrenor de fotbal in Asia, cinste lui, trebuie aplaudat, e o performanta pentru nivelul respectiv, stim diferentele de valoare intre fotbalul de-acolo si Europa sau America de Sud, dar, victoriile sunt victorii, si cat timp reprezinta si Romania merita felicitat de catre toti romanii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează