INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev încep grupele Ligii contra lui Juventus și termină cu echipa lui Rebrov

Mircea Lucescu // foto: Facebook @ FC Dynamo Kyiv
Mircea Lucescu // foto: Facebook @ FC Dynamo Kyiv

Articol de - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 09:56 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 10:18

A cincea aventură cu o echipă diferită în grupele Ligii Campionilor, de data asta Dinamo Kiev, începe pentru Mircea Lucescu pe 20 octombrie, la Kiev.

Dinamo are primul meci împotriva fostului elev al antrenorului român în Italia (la Brescia și Inter), Andrea Pirlo. Continuă apoi în deplasare la Budapesta, cu campioana Ungariei, Ferencvaros, pregătită de Sergei Rebrov, ex-atacantul și tehnicianul lui Dinamo Kiev, și urmează „dubla” cu Barcelona lui Messi.

Partida decisivă va fi pe 8 decembrie, cu Ferencvaros, după ce se va disputa și returul de la Torino cu Juventus și trupa lui Cristiano Ronaldo.

VIDEO. George Timiș: „Îl strigam pe Mircea Lucescu «Directorul», pregătea meciurile perfect!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

VIDEO Marius Șumudică, spectacol excepțional în Turcia! A dansat în fața șefilor lui Trabzonspor după ce a fost eliminat

Continuă problemele pentru Jurgen Klopp » Sadio Mane, al doilea fotbalist de la Liverpool depistat pozitiv cu COVID-19

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close