INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Mircea Lucescu vorbește despre ultimul transfer al lui PAOK: "Răzvan va câștiga experiență și clasă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 24 mai 2018 17:33

După ce PAOK l-a achiziționat pe Darijo Srna, fundașul dreapta în vârstă de 36 de ani, jurnaliștii greci au vrut să afle părerea lui Mircea Lucescu, cel care a lucrat 12 ani cu el la Șahtior.

"Pentru mine, Srna nu e doar un fundaș dreapta, el e un jucător mondial de top. Un fotbalist fantastic, cu o mulțime de calități, care s-a înțeles perfect cu toți antrenorii. A ajuns la Donețk la 21 de ani și a devenit liderul și căpitanul echipei. Un tânăr sosit de la Hajduk a atins cel mai înalt nivel la Șahtior și la naționala Croației", a declarat actualul selecționer al Turciei pentru gazzetta.gr.

"Vorbim de un apărător care aleargă în fiecare meci peste 11 kilometri și care înscrie multe goluri. E agresiv, centrează foarte bine și și-a păstrat condiția fizică în ciuda vârstei, pentru că nu a avut accidentări grave. Se luptă pe teren de atâția ani".

Se va descurca la PAOK? "Răzvan va câștiga cu Srna experiență și clasă. Darijo are capacitatea de a-și încheia cariera în vârf. Răzvan îl va ajuta pe el, iar el o va ajuta pe PAOK în Grecia și în Europa".

Despre PAOK, Lucescu a mai spus atât: "Pentru mine, nu e nicio îndoială. PAOK a fost campioana Greciei".

Vezi și: Răzvan Lucescu a transferat un jucător suspendat pentru dopaj » Încă nu se poate antrena și are legătură directă cu "Il Luce"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  24 Mai 2018, 18:35

Nu cred că există cineva care să conteste marea valoare a marelui Srna și faptul că ADEVĂRATA campionă a Greciei este PAOK Salonic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează