INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI

Mirel Rădoi a dat un interviu exploziv: "Neşu avea primă de 15.000 euro, federalii jucau table şi luau 120.000 de euro!"

Mirel Rădoi în tricoul
Mirel Rădoi în tricoul "naționalei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 15:38

Fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, a vorbit în direct la DolceSport despre realuarea colaborării cu Cosmin Olăroiu, dar şi despre Steaua şi echipa naţională.

"Mă bucur să lucrez din nou cu Oli. O să-mi fie uşor, pentru că ştiu ce vrea. Înainte să vin la Al Ahli, mă sunase şi Laurenţiu Reghecampf pentru a veni la Al Hilal, dar în cele din urmă am ales Al Ahli. Cred că o să ia campionatul uşor cu lotul şi valoarea pe care o are ca antrenor", a declarat Rădoi.

Întrebat despre o eventuală revenire la Steaua, Rădoi a ezitat să dea un răspuns cert.

"Eu simt că mai pot să joc doi ani, după care să mă retrag. Vreau să las ceva în urmă. După aceşti doi ani aş avea 35 de ani şi mi-ar fi greu să mai vin la Steaua şi să ţin pasul cu toţi puştii valoroşi care vin din urmă. E greu să se întîmple asta, copiii sunt la şcoală aici, apoi ar fi şi diferenţa de temperatură şi umiditate. Aş fi stors de oboseală dacă m-aş întoarce la Steaua. Dar niciodată să nu spui niciodată!", a adăugat fostul căpitan al roş-albaştrilor.

Pe parcursul conversaţiei nu a fost ocolit nici subiectul echipei naţionale, acolo unde Mirel Rădoi a fost tranşant:

"Au fost multe lucruri dubioase care se întîmplau în sînul echipei naţionale. La Euro 2008 spre exemplu, Mihai Neşu, care a jucat două partide a primit o primă de 15.000 de euro, iar alte personaje de prin FRF, care jucau table şi pe care abia le vedeai la faţă, au luat prima întreagă de 120.000 de euro. Sper ca aceste lucruri să se schimbe odată cu venirea lui Răzvan Burleanu", a precizat Rădoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
razvan0508
razvan0508  •  06 August 2014, 01:20

o vorba romaneasca spune ca "interesul poarta fesul",... de altfel, in fotbalul romanesc e la fel ca si in politica: se tin unii pe altii in brate ( daca nu ar fi asa, multi ar fi prin puscarii, rezultate ar fi mai multe, lucrurile ar merge mai bine)

torque1981
torque1981  •  17 Iulie 2014, 11:00

Bravo Radoi pentru declaratii

bamse1901
bamse1901  •  17 Iulie 2014, 10:16

ar trebui sa se schimbe daca vrem sa evoluam putin

Vezi toate comentariile (56)
Comentează
Close