INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Mirel Rădoi a fost titular în Liga Campionilor Asiei în Al Hilal - Al Jazira 3-1

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 aprilie 2011 22:40

Mirel Rădoi a evoluat astăzi în faţa celor de la Al Jazira, în cea de-a treia etapă a grupelor Ligii Campionilor Asiei, învingînd cu scorul de 3-1.

Cu această victorie, Al Hilal ocupă locul doi în grupă cu şase puncte, 3 obţinute cu echipa lui Juninho, Al Gharafa, scor 1-0, şi 3 astăzi cu Al Jazira. Lideri sînt cei de la Sepahan, cu 9 puncte din tot atîtea posibile. Ca de obicei, fostul căpitan al Stelei a fost integralist la Al Hilal.

Viitorul lui Rădoi la Al Hilal rămîne însă sub semnul întrebării după evenimentele din ultima vreme, cînd românul a fost suspendat pentru declaraţiile făcute la adresa unui fotbalist de la Al Nasr în care şi-a făcut adversarul homosexual. Cu toate acestea, Rădoi nu duce lipsă de oferte. ”Tot ce pot spune acum este că Mirel Rădoi are oferte concrete de la două echipe din Emiratele Arabe şi Qatar. Nu putem da mai multe detalii deocamdată", a declarat Robert Trif, impresarul acestuia.

MIN 95 - GOL AL HILAL! Al Shalhoub închide tabelă
Min 19 - GOL AL JAZIRA! Jumaa reduce din diferenţă cu un şut din apropiere
Min 16 - GOL AL HILAL! Al Qahtani majorează diferenţa cu o lovitură de cap din 6 metri după o centrare perfectă venită de la Wilhelmsson
Min 3 - GOL AL HILAL! Ahmed Gharib Aly Kamel deschide scorul pentru Al Hilal după ce scapă singur cu portarul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează