INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

OFICIAL Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă: „Bun venit!”

Mirel Rădoi // FOTO: Instagram @albataehfc
Mirel Rădoi // FOTO: Instagram @albataehfc

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 17:10 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 17:41

Negocierile dintre Mirel Rădoi (42 de ani) și clubul Al Bataeh, din Emiratele Arabe Unite, s-au concretizat. Antrenorul român a semnat contractul și a fost prezentat oficial. 

UPDATE 17:10 / Mirel Rădoi, prezentat oficial la Al Bataeh

Al Bataeh a anunțat în mod oficial numirea lui Mirel Rădoi. Formația din Emirate a ales să transmită mesajul și în limba română: „‏Bun venit la Clubul Al Bataeh”.

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă: „Bun venit!”
FOTO: Instagram @albataehfc

Mirel Rădoi și-a găsit echipă

La doar o săptămână după ce s-a despărțit de saudiții de la Al Tai, Mirel Rădoi este aproape să înceapă o nouă aventură în zona arabă.

Al Bataeh, club dintr-un orășel localizat la periferia emiratului Sharjah, la 70km de Dubai, l-a convins pe român.

Trimis în vacanță înainte de barajul Dinamo - FC Argeș ca să nu fie expus
DINAMO - FC ARGEȘ
Trimis în vacanță înainte de barajul Dinamo - FC Argeș ca să nu fie expus

Mirel Rădoi e în Emirate, gata să poarte negocierile finale și să semneze cu Al Bataeh

Astăzi sunt programate negocierile decisive conform presei locale, Rădoi fiind prezent în EAU pentru a încheia tratativele.

În acest sezon, Al Bataeh a scăpat in extremis de retrogradare, clasându-se pe locul 12, primul care asigură salvarea, cu doar un punct deasupra pozițiilor care duc în „B”. 

Al Bataeh, echipă fără niciun trofeu important în palmares, are un lot cotat la 8,33 milioane de euro, cu portughezul Joao Novais cel mai valoros fotbalist, evaluat la 1,5 milioane de euro.

Dacă va bate palma cu Al Bataeh, Rădoi îl va antrena pe Artur Jorge, stoper portughez care a trecut pe la FCSB în sezonul 2017/2018.

VIDEO Mirel Rădoi vorbește despre cel mai mare regret avut ca antrenor: „Simțeam că nu duce la nimic bun”

Mai multe știri despre stranieri:

Ianis Hagi, mai ambițios ca oricând: „Voi fi mai bun după accidentare” + Anunță că-și va reduce vacanța: „Am stat deja 13 luni, e suficient”

„Șumudică baby-heart” » Președintele saudiților de la Al Raed e fanul lui Șumi: „Un antrenor entuziast, ambițios. Vrem să rămână aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
penultimul
penultimul  •  27 Mai 2023, 00:32
Postat de ortega pe 25 Mai 2023, 11:46

Urmează Al Brăila , Umm-Allah Techirghiol și apoteotic va reveni la fc fc fcbs sa Pipera , peste 2 ani , o proaspătă reînființată mizerie ...

Ba eu zic bun venit in Emirate și să rămâi acolo domnule Radoi că eu nu doresc raul echipelor din Brăila sau a celor din Techirghiol

ortega
ortega  •  25 Mai 2023, 11:46

Urmează Al Brăila , Umm-Allah Techirghiol și apoteotic va reveni la fc fc fcbs sa Pipera , peste 2 ani , o proaspătă reînființată mizerie ...

cky33
cky33  •  24 Mai 2023, 19:47

Olaroiu, Sumudica, Răzvan Lucescu, Rădoi,Petrescu chiar nu pot găsi o echipa o echipa de liga secundă în Anglia, Spania, Italia sau Germania? Sau doar banii contează oare?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează