INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Miroase a despărţire! » Schalke ezită să-i prelungească acordul lui Marica

De Marica se interesează Interul lui Chivu
De Marica se interesează Interul lui Chivu

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2013 00:15

Clubul poate uza de o clauză ca să-l ţină pe ”tricolor” încă un an, dar n-a făcut-o deşi aceasta expiră marţi.

Ciprian Marica nu va evolua astăzi la Schalke, contra Hamburgului, din cauza unor probleme la muşchii inghinali. Dar nici nu pare să mai joace vreun rol în planurile "minerilor". Cotidienele locale, Ruhr Nachrichten şi Der Westen, susţin că tendinţa e mai degrabă spre o despărţire la 1 iulie, cînd îi expiră contractul.

Clubul i l-ar putea prelungi unilateral, pînă în 2014, potrivit unei clauze care expiră marţi, 30 aprilie. N-a uzat însă de ea, pînă acum. Iar managerul Horst Heldt nu pare că s-ar fi hotărît. "Patru zile înseamnă mult timp", le-a spus acesta vineri, zîmbind, jurnaliştilor.

"E mai degrabă un semn de despărţire", a interpretat Ruhr Nachrichten, pentru care "o astfel de decizie ar fi de înţeles. Marica, 27 de ani, n-a reuşit să confirme decît foarte rar în tricoul lui Schalke".

3 goluri a dat Marica în acest sezon din Bundesliga în 13 apariţii la Schalke

2 milioane de euro pe sezon cîştigă Marica la Schalke

Suporterii îl vor plecat
Dacă şefii încă ezită în privinţa lui Marica, suporterii nu-l mai vor la Schalke. Comentariile la articolul publicat pe site-ul cotidianului Ruhr Nachrichten sînt chiar răutăcioase la adresa internaţionalului român:

- "Nici situaţia financiară precară a clubului nu justifică o nouă pensie pentru acest jucător. Mai bine un contract pentru un tînăr de perspectivă" ("Meerer")

- "Marica nu-i un jucător slab. Dar n-a profitat de şansele care i s-au oferit şi a lăsat impresia că nu e dispus să se implice total pentru titularizare" ("blauweisseblut")

- "O prelungire cu Marica şi o să fim de rîsul Bundesligii. Cu jucători de calibrul lui nu cîştigi nimic. Te scufunzi în mediocritate" ("VinceK4")

- "Heldt rîde şi îi prelungeşte contractul unui jucător care n-are valoare de Bundesliga pentru cel puţin doi ani! Apoi, garantat, nu va mai rîde nimeni" ("vupaumugi")

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  28 Aprilie 2013, 09:52

chiar daca pleaca de la schalke,parerea mea e ca ar trebui sa ramana in bundesliga.in nici un caz sa nu ia in calcul o revenire in romania....daca o face cariera lui e gata.

bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  28 Aprilie 2013, 09:44

mai bn sar duce la o echipa in care sa joace mai mult

berilaa
berilaa  •  28 Aprilie 2013, 09:23

are valoare, doar ca nu oriunde ... :) nimeni nu apreciaza daca stai sa faci hemoroizi, lumea ta e aici, acasa

Vezi toate comentariile (5)
Comentează