INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MLS

MLS. Alexandru Mățan a debutat la Columbus Crew: câte minute a prins „perla” lui Hagi

Alexandru Mățan a debutat pentru Columbus Crew. Sursă foto: Twitter
Alexandru Mățan a debutat pentru Columbus Crew. Sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 11:22 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 12:02

Alexandru Mățan (21 de ani) a debutat în această dimineață în MLS, în remiza obținută de Columbus Crew cu Philadelphia Union, scor 0-0.

Antrenorul Caleb Porter l-a trimis în teren pe Mățan în minutul 88, în locul portughezului Pedro Santos. Românul a avut prea puțin timp la dispoziție și nu a apărut deloc la finalizare. După meci, Mățan a mers alături de colegi pentru a-i saluta pe suporteri. În MLS, meciurile se dispută cu spectatori.

A fost prima etapă a noului sezon din MLS, la finalul căreia Columbus Crew se situează pe locul 7, cu un punct. Etapa viitoare, echipa lui Mățan joacă în deplasare împotriva lui Club de Foot Montreal.

Alexandru Mățan, transferat de Columbus Crew de la Viitorul

La începutul lunii martie, Alexandru Mățan a fost transferat de Columbus Crew de la Viitorul Constanța, contra sumei de 1,5 milioane de euro. Internaționalul de tineret a semnat cu campioana en-titre din MLS, principala competiție de fotbal din SUA. Viitorul Constanța a ajuns la un acord cu formația Columbus Crew și l-a cedat pe Alexandru Mățan, care a fost promovat în 2016 la prima echipă a clubului patronat de Gică Hagi.

Alex e un tânăr promițător, iar abilitățile sale tehnice, driblingul și faptul că poate să evolueze pe ambele părți ale terenului, îl fac un jucător-cheie pentru stilul nostru de joc. Este un jucător creativ, capabil să joace în extremă sau central, iar Mățan poate fi o opțiune de atac dinamică, ce va fi ideală pentru programul încărcat din CONCACAF Champions League și MLS din următorul sezon. Suntem încântați să îi urăm bun venit și nerăbdători să îl integrăm în club.
 - Tim Bezbatchenko, manager general Columbus Crew, după prezentarea oficială a lui Mățan

VIDEO Florin Bratu, despre ”tricolorii” lui Mutu: ”Au calitate. Jos pălăria pentru ei!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Liga Campionilor și Europa League riscă să fie suspendate » UEFA pregătește contraofensiva, după anunțul oficial al Super Ligii Europei

Reacție vehementă împotriva marilor cluburi: „Înființarea Super Ligii Europei e un act criminal! Luați-le banii, punctele, tot!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  19 Aprilie 2021, 14:15

Vă dați seama ce pasiune au americanii din nordul continentului dacă pentru a închega o ligă de fotbal a fost nevoie să includă echipe atât din SUA și din Canada?

171875491077582
Costel Chelaru  •  19 Aprilie 2021, 13:47

Perla...sunteri stalucitor de prosti

Vezi toate comentariile (2)
Comentează