INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATLETICO

VIDEO Moldovan l-a întâlnit pe „dânsul” :) » Gestul lui Oblak la primul antrenament împreună

Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost prezentat oficial al Atletico Madrid și a efectuat primul antrenament sub comanda lui Diego Simeone. Portarul „tricolor” a făcut cunoștință și cu Jan Oblak (31 de ani). +13   FOTO
Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost prezentat oficial al Atletico Madrid și a efectuat primul antrenament sub comanda lui Diego Simeone. Portarul „tricolor” a făcut cunoștință și cu Jan Oblak (31 de ani).

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 22:22 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 23:02

Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost prezentat oficial la Atletico Madrid și a efectuat primul antrenament sub comanda lui Diego Simeone. Portarul tricolor a făcut cunoștință și cu superstarul Jan Oblak (31 de ani), stăpânul buturilor madrilene.

Atletico Madrid a transformat transferul lui Horațiu Moldovan într-un eveniment major. Portarul român a fost prezentat într-o conferință cu zeci de jurnaliști și legende ale clubului. 

Radu Drăgușin i-a dat gata pe fanii lui Tottenham » Cu ce a apărut la antrenament, înaintea duelului cu Guardiola: „Prințul din Transilvania”
Tottenham
Radu Drăgușin i-a dat gata pe fanii lui Tottenham » Cu ce a apărut la antrenament, înaintea duelului cu Guardiola: „Prințul din Transilvania”

La scurt timp, Horațiu și-a cunoscut și colegii, inclusiv pe Jan Oblak, cel căruia i s-a adresat cu „dânsul”. 

VIDEO. Horațiu Moldovan, primul contact cu Jan Oblak la Atletico Madrid

La capătul unui exercițiu efectuat sub supravegherea antrenorului portarilor, Moldovan și Oblak au bătut palma. 

Cei de la Atletico au umblat în cutia cu amintiri și au descoperit că nu e primul moment de acest gen dintre cei doi. 

E mare lucru și că Moldovan va bate palma cu Oblak. Să avem un jucător la Atletico Madrid e mare lucru! Nu se știe niciodată. Cum a ajuns aici dintr-o rezervă de la Energeticianul, se poate orice. E un mare semn de întrebare despre priceperea unor antrenori situația lui din trecut
- Mihai Stoica, la Orange Sport

Cei doi s-au salutat și la finalul meciului amical România - Slovenia, 1-2, pe 17 noiembrie 2023.

Horațiu Moldovan i s-a adresat cu „dânsul” lui Oblak :) Între cei doi e o diferență de numai 5 ani

Întrebat în conferința de prezentare dacă nu se teme de concurența cu Jan Oblak (31 de ani), Moldovan a arătat un respect imens: „Nu puteam lăsa acest tren să treacă. Probabil nu aș mai fi avut o asemenea oportunitate. Despre Oblak vreau să spun că am un mare respect pentru dânsul. Era idolul meu înainte să ajung aici. Ne-am și cunoscut, e un portar imens. Știu că voi avea multe de învățat de la dânsul”.

+9 FOTO

Jurnaliștii au fost curioși și cu privire la prima întâlnire dintre Moldovan și Diego Simeone: „Da, am reușit să vorbesc cu Mister. Am schimbat câteva vorbe, am rămas chiar impresionat de dânsul. E o persoană incredibilă. Mi-a zis că e fericit că am ajuns aici și să muncesc din toate puterile, să facem lucruri importante pentru club”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Piele de găină! » Henrik Larsson și o sală întreagă în lacrimi în momentul apariției pe scenă a lui Sven-Goran Eriksson, bolnav în stadiu terminal
EVENIMENT
Piele de găină! » Henrik Larsson și o sală întreagă în lacrimi în momentul apariției pe scenă a lui Sven-Goran Eriksson, bolnav în stadiu terminal
Fără victorie cu Gaziantep pentru a cincea etapă consecutivă, Marius Șumudică a găsit scuza
TURCIA
Fără victorie cu Gaziantep pentru a cincea etapă consecutivă, Marius Șumudică a găsit scuza

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
calinescu_
calinescu_  •  25 Ianuarie 2024, 17:28

Pai asa zic Moldovanii si la pork ...!!!!

donqhote
donqhote  •  25 Ianuarie 2024, 11:27
Postat de steaua.libera pe 25 Ianuarie 2024, 10:00

Off topic: Sunt foarte multi oameni care au impresia ca "dansul" e pronume de politete. Nu, nu este. Pronume de politete este "dumnealui / dumneaei"

Din punct de vedere gramatical, "dansul" este pronume ce tine de o anumita regiune. Insa stim cu totii in ce sens se foloseste in Sud.. Stim cu totii ca Moldovan nu a avut curaj sa spuna "el" si a spus "dansul" ca sa arate ca nu se trage de sireturi cu titularul de la Atletico. Ar fi trebuit sa il invete cineva inainte de a iesi din tara ca "afara" astfel de politeturi nu se practica.

Catalynn.15
Catalynn.15  •  25 Ianuarie 2024, 11:23
Postat de Van_Basten pe 25 Ianuarie 2024, 09:55

Amuzant si tragic in acelasi timp cum niste jurnalisti nu stapanesc limba materna.

Jurnaliști!? Arată-mi și mie unul! Ștucan mai are niște zvâcniri de orgoliu …

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close