INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RECOMPENSĂ PENTRU DERBY

Moratti i-a făcut cadou lui Chivu un ceas de 25.000 de euro

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Preşedintele lui Inter le-a pregătit o surpriză elevilor lui Mourinho. Massimo Moratti a comandat 23 de ceasuri personalizate şi suflate cu aur, valorînd în total peste jumătate de milionde de euro! Bossul "nerazzurro" a făcut acest gest ca recompensă pentru victoria din ultimul derby cu Milan cîştigat cu 2-0 pe 24 ianuarie (în tur, Inter s-a impus mai clar, cu 4-0).


Ceasurile elveţiene marca "Iwf Schaffhausen" sînt fabricate într-o ediţie limitată şi au curea din piele. Şi Chivu va primi un exemplar încrustat cu numele şi prenumele său, data, partida şi rezultatul înregistrat acum aproape două luni pe "San Siro". Jucătorii interişti îi vor întoarce darul şi i-au comandat lui Moratti un ceas şi mai scump, de 50.000 de euro: Royal Oak Audemars Piguet, cu aceeaşi dedicaţie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  19 Martie 2010, 01:11

Grea romana asta:))) Massimo Moratti a comandat 23 de ceasuri personalizate şi suflate cu aur, valorînd în total peste jumătate de MILIONDE de euro! Bine ca nu stiti sa dati drepturile de transmisie numa la DIGI TV si nu aveti bani sa platiti niste redactori calumea.Defapt ce te mai mira, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul:|

 •  19 Martie 2010, 00:43

duckadam nu ai inteles ideea :)) peste jumătate de milionde de euro! ...ia vezi ce e gresit...

 •  18 Martie 2010, 23:31

Iwf Schaffhausen mama ce analfabet cine a scris articolul? A Daniel Scorpie el are ceas electronic cu lumina si calculator de unde sa auda el de IWC Schaffhausen

Vezi toate comentariile (9)
Comentează