INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROBLEME PENTRU CONSTANTIN

Motivul incredibil pentru care Marius Constantin nu a ajuns la Tom Tomsk

Fostul fundas al Rapidului, Marius Constantin, a ajuns pana la urma la FC Vaslui, formatia antrenata de Viorel Hizo
Fostul fundas al Rapidului, Marius Constantin, a ajuns pana la urma la FC Vaslui, formatia antrenata de Viorel Hizo

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 11:02

După 6 luni, Rapidul a reuşit să scape de Marius Constantin (26 de ani), fotbalist care se afla în Giuleşti de 7 ani şi care a prins 162 de partide în tricoul vişiniu.

Văzut la un moment dat ca o mare speranţă a fotbalului românesc, Marius a ajuns să fie lăsat să plece gratis, după ce alb-vişiniii s-au chinuit în zadar să-l vîndă.

Cea mai interesată echipă de serviciile stoperului în această vară a fost Tom Tomsk, din Rusia, unde fundaşul central a fost chemat să susţină timp de două săptămîni probe de joc. Sovieticii erau gata să plătească 700.000 de euro în schimbul "Spartanului", aşa cum era alintat de Copos, dar s-au răzgîndit brusc! Motivul? Fostul giuleştean i-a şocat în momentul în care s-a urcat pe cîntar, avînd 8 kilograme peste greutatea medie! Ruşii s-au enervat şi l-au trimis pachet în ţară imediat.

"Spartan", salvat de "Dulăul"
Norocul lui Marius s-a numit însă Viorel Hizo, antrenor cu care a lucrat şi în Grant. "Dulăul" a garantat pentru el în faţa lui Adrian Porumboiu, a aşteptat ca alb-vişiniii să-l declare liber de contract şi l-a legitimat. În prezent, stoperul mai are un surplus de greutate de 5 kilograme!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
infos
infos  •  19 Septembrie 2011, 12:26

Colac peste pupaza unii il acuza, altii il iau la misto, eu cred ca Marius Constantin e un excelent fundas si cred asa cum alti jucatori traiesc a doua tinerete la FC Vaslui si Marius o sa redevina ce a fost, e chestie de incredere si rabdare. Pana la urma urmei nu avem de ales la situatia in care suntem din cauza transferurilor si experienta sa e bine venita celor doi atacanti convertiti in fundasi. :-)))) Fac haz de necaz,...eu cred ca o sa revina la ce a fost si gata... ;-)

doru11
doru11  •  19 Septembrie 2011, 12:02

Sovieticii ?! wow...

borat101
borat101  •  19 Septembrie 2011, 12:06
Postat de florinih pe 19 Septembrie 2011, 11:40

Permiteti-mi sa constat povestirea ca fiind cam sifonata (nu shifonata, sifonata). Adica a stat doua saptamani la Tom tom astia si dintr-o data au constatat ca e cam gras. Ma lasi? Eu am impresia ca n-a vrut sa plece in Rusia (un plus de la mine), ci sa ramana in Liga1. Pacat ca Rapid nu a facut nimic sa-l tina la echipa. Un jucator bun, tanar, dar intr-adevar ceva mai coleric (inca un plus de la mine). Succes Marius!

Esti dus rau de tot. Vezi ca ai alzheimer. Iti aduci aminte de isprava ultimului sezon, la Timisoara de la facut pe un anonim de Zicu eroul satului? Sau la Galati de a lasat RAPIDUL in 10 oameni? Sa nu mai zic de alte meciuri facute de el la ordinul caselor de pariuri si manariilor in care sa bagat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează