INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO MOSCOVA

Motivul pentru care a fost demis Dan Petrescu » Ce i s-a reproşat în Rusia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 11:06

Dan Petrescu a fost demis ieri de Dinamo Moscova, după o şedinţă între jucătorii echipei şi patron. Şeful departamentului de fotbal la Sovieţki Sport a identificat punctul slab al lui SuperDan şi a explicat de ce acesta n-a putut să ducă echipa pe primul loc.

"Problema românilor care şi-au atins obiectivele la fostele cluburi este că n-au lucrat niciodată cu vedete. N-a putut gestiona relaţia cu Dzsudzsak, Kuranyi, Kokoron, Noboa, Voronin ori Denisov. Orice nereuşită într-o dictatură ameninţă chiar dictatorul însuşi. Oricum îi mulţumim lui Petrescu, nu ne-a plictisit. Şi nu m-ar mira să ni se facă dor curînd de el, cum se-ntîmplă cu Berdiev, Karpin şi Spalletti", scrie Maxim Maximov.

Dan Petrescu a preluat-o pe Dinamo în august 2012 şi a reuşit să o salveze de la retrogradare, fiind la un pas să prindă şi un loc de Europa League. În acest moment, gruparea din capitala Rusiei ocupă locul 8, la şapte puncte distanţă de liderul Lokomotiv Moscova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
blaustein
blaustein  •  09 Aprilie 2014, 15:36

Cand faci sedinta cu jucatorii daca il mai mai vor sau nu pe antrenor, mai ales dupa un blat, atunci e clar ca acel antrenor nu mai are nici un cuvant la echipa, deci nici un viitor. Si de unde atatea pretentii la Dynamo Moscova? In afara faptului ca si-au luat jucatorii inapoi de la Anji, ajunsi cine stie cum acolo, ce mari transferuri au facut?

mihai_ballo
mihai_ballo  •  09 Aprilie 2014, 14:44

un fanfaron si-un pacalici petrescu dan asta ; crede ca poate minti pe toata lumea "comic vestit" al dreptunghiului verde , un Nimeni !!

wwerko96
wwerko96  •  09 Aprilie 2014, 13:17

ocupa locul 4 mah, ce locul 8? Sunteti nebuni. Lasa-i pe rusi. Ia scapat de la umilinta, 5 infrangeri in primele 5 meciuri in campionat anu trecut. Si acuma ce? Ia vandut toate vedetele, dupaia pe la mijlocul sezonului a adus cativa jucatori. Vrea sa se acomodeze jucatorii asta noi imediat? Normal ca pierd puncte daca nu are jucatori. Blaturi ca astea se mai intampla, dar Dan daca juca cu aceeasi echipa de la bun inceput era peste Lokomotiv easy.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close