INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CESENA - LAZIO 1-2

Mutu, gol după 6 luni! Vezi ce spune presa italiană despre prestaţia românului cu Lazio!

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 12:37

Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris că atacantul Adrian Mutu nu a fost de ajuns pentru AC Cesena, echipă care a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formaţia Lazio Roma, în etapa IV-a a campionatului Italiei. VEZI AICI GOLUL LUI MUTU!

"Adrian Mutu nu a mai marcat de şase luni. Ultimul gol l-a înscris la 22 martie, în tricoul Fiorentinei, într-un meci cu Roma. De atunci multe s-au schimbat. De la tensiunea acumulată la Florenţa a trecut la "drăgălăşeniile" preşedintelui Cesenei, Igor Campedelli. Miercuri a reuşit primul gol pentru Cesena. La o pasă lungă a lui Colucci, Mutu a dejucat pasul la ofsaid al defensivei laziale, a oprit mingea pe piept şi l-a învins cu sînge rece pe Marchetti. Cu toate acestea, Mutu nu a fost de ajuns pentru Cesena, Lazio reuşind să întoarcă rezultatul", a scris Gazzetta dello Sport, notează Mediafax.

Site-ul calciomercato.it şi agenţia Datasport l-au notat cu 6,5 pe internaţionalul român. "Mutu a fost cinic la faza golului şi a fost pericolul principal pentru apărarea lazială. Românul a făcut un meci bun", a scris calciomercato.it.

"Mutu a luminat jocul prin imensa sa clasă. Apoi a servit desertul: primul gol pentru Cesena, dar acest lucru nu a ajutat echipa să câştige", a notat Datasport.

Adrian Mutu a marcat un gol şi a jucat 90 de minute în partida pe care echipa sa, AC Cesena, a pierdut-o, miercuri, acasă, scor 1-2, cu formaţia Lazio Roma, în etapa a IV-a din Serie A.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (5)
vallym
vallym  •  24 Septembrie 2011, 11:32
Postat de lau72 pe 22 Septembrie 2011, 20:48

Dupa ce a dat gol Mutu , pe ecran a aparut scris Adrian Mutu , 246 de partide in serie A , 96 de goluri ............... fotbalistic vorbind , ca pana la urma asta ne intereseaza , cati fotbalisti se mandresc cu 96 de goluri in Italia ?!

eu zic doar ca Mutu e cel mai mare fotbalist roman/atacant al tuturor timpurilor...peste tot pe unde a fost a jucat titular si a dat o caruta de goluri...in afara de Raducioiu nu mai e nimeni ca el

lau72
lau72  •  22 Septembrie 2011, 20:48

Dupa ce a dat gol Mutu , pe ecran a aparut scris Adrian Mutu , 246 de partide in serie A , 96 de goluri ............... fotbalistic vorbind , ca pana la urma asta ne intereseaza , cati fotbalisti se mandresc cu 96 de goluri in Italia ?!

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  22 Septembrie 2011, 15:21

Oricum ar fi el, Mutu va ramane un fotbalist important pentru noi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează