INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAŢII

Mutu s-a văzut cu Ianis Hagi: "Dacă nu face asta, merită palme"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 19:56

Adrian Mutu, manager sportiv al Federației Române de Fotbal, a mers în Italia pentru a vedea situația jucătorilor români care evoluează acolo.

Mutu a fost inclusiv la Firenze pentru a afla ce se întâmplă cu Ianis Hagi, mijlocașul român de 19 ani care nu a jucat niciun meci în acest sezon pentru echipa lui Paulo Sousa.

"Hagi trebuie să aibă ambiția de a fi mai bun decât tatăl lui. Altfel, merită palme (n.r. râde). Ianis vine din urmă. Dacă nu anul acesta, anul viitor sigur va fi al lui", a spus Mutu pentru site-ul violanews.ro.

Fostul atacant visează să o antreneze pe Firorentina. 

"În februarie iau licența de antrenor. Nu-mi place să fiu conducător. Vreau să simt mirosul ierbii. Vreau ca pe viitor să antrenez Fiorentina. Am rămas cu amintiri frumoase de când am fost jucător. Sper că am lăsat lucruri bune în urmă. Mereu urmăresc jocurile echipei. Acum e un lot tânăr. La Firenze am fost mai iubit decât în România". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează