INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Napoli plusează » Chivu ademenit cu un salariu de 3 milioane de euro

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 21:55

Fundaşul de 31 de ani, liber din vară, poate deveni cel mai bine plătit jucător al trupei lui Mazzari. Ar cîştiga aproape jumătate cît la Inter, dar ar primi contract pe 4 sezoane


Napoli vrea să-şi rezolve problemele defensive prin transferul lui Chivu. Mutarea fundaşului de la Inter capătă tot mai mult contur, în condiţiile în care echipa lui Mazzari s-a decis să pluseze. Conform agenţiei Calciomercato, viitorul lui Cristi e tot mai departe de Inter: "Napoli ar fi reuşit să-l convingă pe român să-şi reducă salariul în schimbul garantării unui post de prim-plan. Iar ultimele dubii i-au fost risipite de oferta de 3 milioane de euro net şi un contract pe 4 sezoane".

Ziarul Il Roma susţine că "semnătura e aproape, Chivu fiind obiectiv primordial în defensiva lui Napoli. Afacerea se va încheia curînd, jucătorul fiind atras şi de posibilitatea de a juca chiar pe postul care-i convine şi cu mai multă regularitate decît la Inter". Cristi primeşte 5,5 milioane de euro net acum, dar Inter nu i-a propus reînnoirea acordului scadent pe 30 iunie şi oricum n-ar fi dispusă să-i asigure decît un singur an de contract, cu un salariu sub jumătatea celui actual.

"N-au vorbit cu noi"
Victor Becali demontează teoria presei italiene. "N-a discutat nimeni de la Napoli cu mine, nici cu Chivu. E adevărat că Inter nu ne-a făcut nici o ofertă şi n-o să aşteptăm la infinit. Avem deja propuneri, mai ales din afara Italiei, şi le analizăm, însă nu de la Napoli", a declarat impresarul jucătorului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
icstream
icstream  •  12 Aprilie 2012, 08:11

...si chivu

icstream
icstream  •  12 Aprilie 2012, 08:10

Verii becali nu mai au intrare in europa, poate prin china o sa mai joace mutu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează