INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEW YORK CITY - MONTREAL IMPACT 0-0

NEW YORK CITY - MONTREAL IMPACT 0-0 // VIDEO + FOTO Alexandru Mitriță rămâne fără victorie la New York City: cum i-a extaziat românul pe fani

New York City - Montreal Impact 0-0 // FOTO: Twitter New York City +4   FOTO
New York City - Montreal Impact 0-0 // FOTO: Twitter New York City

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 22:46

Alexandru Mitriță, 23 de ani, a fost integralist în remiza înregistrată de New York City pe teren propriu cu Montreal Impact, 0-0.

Cea de-a cincea apariție din postura de titular de când s-a transferat în SUA nu a adus nici acum prima victorie pentru newyorkezi, care traversează un sezon sumbru. 

Click AICI pentru statisticile meciului

Mitriță&co. au dominat-o pe Montreal Impact, care a jucat cu om în minus din minutul 70, dar niciunul dintre cele cinci șuturi pe poartă ale lui New York City nu au perforat poarta echipei din Montreal.

Dacă până acum, Mitriță a fost principalul factor de pericul din ofensivă, românul s-a remarcat și în partida cu Montreal Impact. A semnat o ocazie importantă, fiind blocat de portar după ce a ridiculizat întreaga apărare a adversarei. 

Rezumatul meciului:

În clasamentul conferinței de est, New York City e pe locul 11, cu doar 4 puncte în cinci meciuri. Echipa lui Mitriță nu are nicio victorie în acest start de sezon. 

Vezi și: VIDEO Cota lui Alexandru Mitriță a „EXPLODAT” după transferul la New York City » Mai scump de 10 ori decât acum doi ani!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bodrin
bodrin  •  07 Aprilie 2019, 14:08

Bun fotbalist Mitriță ăsta. Echipa nu a câștigat niciun meci, Mitriță nu a marcat niciun gol, dar nu este el de vină, mai sunt întotdeauna alți 10 jucători pe teren. Da, 10, si portarul poate să marcheze, cu capul - la cornere, sau din lovituri de pedeapsă de la 11 m. Lăsați-l în pace pe Mitriță, modul în care (se) mișcă în teren i-a crescut mult valoarea și place fanilor.

1250984458283448
Catalin Amariei  •  07 Aprilie 2019, 13:04

esti tolomac daca vezi fotbalul ca pe un joc umar la umar .fotbalisti ca MARADONA .MESSI.HAZARD i-ti spun ceva ?Aia care au peste 1.80 sunt ori lenti ori se impiedica la orice denivelare de teren ori nu au tehnica decat de sut(ex Ronaldo)ori au o conditie fizica precara

thomassystem
thomassystem  •  07 Aprilie 2019, 10:30

Sunt curios de un duel Mitriță-Zlatan. Războiul tatuaților. Oare ce mai rămâne din oltenaș dacă îi bagă suedezul un umăr? Mitriță va face fix o gogoașă cu marmeladă în SUA. Vara viitoare îl cumpără și pe ăsta FC Botoșani sau Chiajna pentru 10 kile de praz.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează