INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Răzvan Lucescu vrea să aducă lângă el la PAOK un tehnician cu care a colaborat la Petrolul

Nicolae Constantin (stânga) este dorit lângă Răzvan Lucescu la PAOK Salonic
Nicolae Constantin (stânga) este dorit lângă Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 19:49 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 20:13

Tehnicianul Nicolae Constantin (49 de ani), liber de contract din februarie, când și-a dat demisia de la Petrolul Ploiești, ar putea deveni secundul lui Răzvan Lucescu (54 de ani), la formația greacă PAOK Salonic. 

Iosif Rotariu, brutal de sincer cu naționala României » Cum i-a catalogat pe „tricolorii” care au celebrat în exces decizia VAR
KOSOVO - ROMÂNIA 0-0
Iosif Rotariu, brutal de sincer cu naționala României » Cum i-a catalogat pe „tricolorii” care au celebrat în exces decizia VAR

Nae Constantin ar putea deveni secundul lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

Fostul selecționer al echipei naționale a României i-a făcut o ofertă lui Nicolae Constantin de a lucra din nou împreună, scriu cei de la Fanatik. Cei doi au mai colaborat la Petrolul Ploiești în anul 2014, când Răzvan Lucescu era principal la gruparea prahoveană, iar Nicolae Constantin era antrenor secund. 

Nicolae Constantin ar urma să-l înlocuiască pe italianul Cristiano Bacci (47 de ani), secund al lui Lucescu la PAOK Salonic, care a ales să se întoarcă în țara natală după experiența din Grecia. 

Nicolae Constantin, despre posibilitatea de a colabora cu Răzvan Lucescu la PAOK: „Trebuie să cântăresc serios toate ofertele”

Întrebat în legătură cu acest subiect, Nicolae Constantin a recunoscut oferta primită din partea lui Răzvan Lucescu. Cu toate astea, acesta spune că mai are propuneri pe masă de la mai multe echipe. La unele ar urma să fie antrenor principal, la altele secund. 

„Este adevărat că am avut o discuţie cu Răzvan Lucescu în acest sens şi este o posibilitate să merg acolo, dar deocamdată nu am decis nimic şi nu aş vrea să vorbesc prea mult. 

Trebuie să cântăresc serios toate ofertele. Am mai multe discuţii şi ca antrenor principal şi ca antrenor secund, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Nicolae Constantin, potrivit sursei citate anterior. 

Nicolae Constantin și-a început cariera de antrenor la Petrolul, unde a fost secundul lui Răzvan Lucescu. A mai ocupat această funcție la naționala U21, când selecționeri au fost Cristian Dulca și Daniel Isăilă, dar și în Arabia Saudită, la Al Hazem, acolo unde a fost asistentul aceluiași Daniel Isăilă. 

Ca „principal”, Nicolae Constantin a pregătit 3 echipe: ACSO Filiași (ianuarie -iunie 2020), Comuna Recea (septembrie - decembrie 2020) și Petrolul (mai 2021 - februarie 2023). Cu ploieștenii a promovat în Liga 1 în vara anului 2022. 

Citește și: 

A plecat de la Rapid și a semnat cu Farul » Prezentarea oficială

„Din respect pentru adevăr, trebuie să lămuresc lucrurile” » A venit replica pentru Marius Șumudică: „Nu știam că asta e ceva degradant”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close