INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Nicolae Grigore va juca în Liga Campionilor » La ce echipă a ajuns fostul rapidist

Nicolae Grigore la prezentarea oficială
Nicolae Grigore la prezentarea oficială

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 14:56

Nicolae Grigore, 30 de ani, va juca în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor pentru noua sa formaţia cu care s-a înţeles pentru următorii doi ani.

Mijlocaşul a semnat cu echipa cipriotă Apollon Limassol, unde va avea salariul de 150.000 de euro pe sezon. Fotbalistul a ajuns în Cipru liber de contract, după ce Al Ettifaq a retrogradat.

"Vă mulţumesc pentru primire. Voi face tot ce voi putea pentru a ajuta echipa să îşi atingă obiectivele", a declarat Grigore la prezentarea oficială.

Apollon a încheiat sezonul trecut pe poziţia a treia în campionatul cipriot, la 10 puncte în spatele campioanei AEL Limassol. La noua sa formaţie, Grigore va fi coleg cu un alt jucător care a trecut pe la Rapid, Joao Paolo Andrade.

Nicolae Grigore a jucat în 21 de partide şi a înscris de cinci ori pentru formaţia saudită Al Ettifaq.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
seba007
seba007  •  05 Iulie 2014, 21:16

baieti mai interesati va inainte sa scrieti ceva....apollon limasol a terminat pe 3 si va juca in europa legue

marius.ad
marius.ad  •  05 Iulie 2014, 18:39

La un moment dat GSP lansa o campanie gen "click less think more",adica vezi Doamne nu mai dati click pe tot felul de titluri pompoase cu bataie pe nemernicii aia de la sport.ro..Intre timp mare ziar quality GSP i-a copiat 1:1 pe aia de la sport.ro si au aceasi politica titluri pompoase,continut 0.Mi-e scarba ba de voi,sper sa dati faliment sa terminam odata cu tentativa asta de presa.

treadstone
treadstone  •  05 Iulie 2014, 18:25
Postat de marioa pe 05 Iulie 2014, 17:57

Un alt articol cu o singura concluzie: Zi GSP si trage apa!

Bine ca nu s-a semnat. Dupa ce ca sunt slabi de tot la articole, au inceput sa bage si titluri pompoase marca OTV. Pai a juca tur preliminar nu inseamna ca joci in Liga Campionilor. Asa si Romania poate sa se laude ca a jucat la Campionatul Mondial.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează