INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI

Nicolae Stanciu a fost dat afară de la Al Ahli! Ar putea semna zilele viitoare cu Slavia Praga

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 11:50

Nicolae Stanciu (26 de ani) a fost anunțat de antrenorul lui Al Ahli, Branko Ivankovic, că acesta nu se mai bazează pe serviciile lui, anunță Libertatea.

Mijlocașul român a intrat în dizgrația oficialilor saudiți după ce luna trecută a fugit de la echipă din cauză că nu-și primise salariile restante.

Presa arabă scrie că Stanciu ar urma să se întoarcă în Cehia, dar nu la fostul club, Sparta, ci la Slavia Praga, formație al cărui cont de Instagram a început să-l urmărească de sâmbătă seară.

Mass media din Cehia a scris deja despre un eventual transfer al mijlocașului la Slavia, unde îl va înlocui pe Miroslav Stoch (29 de ani), care pleacă la PAOK: „Sunt discuții de mai multe săptămâni între Slavia și Al Ahli, trei surse diferite au confirmat”.

Stanciu va evolua cu Slavia în play-off-ul din Liga Campionilor, ceea ce înseamnă că e sigur calificat pentru grupele Europa League.

Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a reacționat pentru GSP.ro: „Relațiile noastre cu clubul Al Ahli sunt perfecte. Îi respectăm foarte mult. Stanciu nu a fost înștiințat de nimeni nimic. Este jucătorul lui Al Ahli. Clubul are un antrenor nou care încearcă să-și facă strategia pentru anul viitor”.

Stanciu a fost transferat de Al Ahli de la Sparta Praga, pe 28 ianuarie 2019, pentru 10 milioane de euro, iar fotbalistul a semnat un contract pe trei ani și șase luni.

Coșmarul Slaviei

Nicolae Stanciu a reușit un meci de senzație în fața Slaviei în 2018, pe când evolua pentru Sparta. Atunci echipa sa a remizat, 3-3, datorită unei „duble” a românului. (Detalii AICI)

3.500.000 €este cota lui Stanciu, conform transfermarkt.com

3ani de contract mai avea Stanciu cu Al Ahli

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Nicolae Stanciu, descătușat pe manelele lui Adi de la Vâlcea la party-ul de după nuntă: „Cine e inima mea?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
magic4ever
magic4ever  •  04 Iulie 2019, 17:55

Clacheaza si aici 100%...dupa un an ajunge la Jablonec sau iar la arabi....Nu joacă nimic, sper sa nu il mai vad titular la nationala!

1947100095364119
Furculesteanu Razvan  •  04 Iulie 2019, 13:16
Postat de rammstein_deutschland pe 30 Iunie 2019, 22:13

si cu '' fuga '' cum ramane ???

Tu dacă nu ai fi plătit la serviciul tău, cum ai reacționa?? Nu e fuga, e un fel de revolta, și eu as fi făcut la fel ca el. Nu știu de ce, noi, romanii, ne mulțumim ca avem de lucru.... Nu mai contează ca nu suntem plătiți....

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  01 Iulie 2019, 11:10

unde nu este minte nu ai ce face. brinza buna in burduf de ciine spune un proverb romanesc i se potriveste acestui individ caruia i sa cautat in coarne. nu are nimic din cel ce a fost o data. sint multi alti jucatori care il depasesc. raminind cu prodanca nu are ce sa invete decit sa isi etaleze zdrentele si tinichelele pe la televiziuni pentru puberii istoviti. este regretabil cum el nu a invatat nimic. nunta cu manele si alte din astea il recomanda ce cauta. ce va cauta a si gasit. nimic cu bani cu scandaluri si cu incurajari venite de la o emeie care nu recomanda caracterul. reghe si el nul la ordinele unei soatze fara bun simt asa cum crede ca tupeul este totul in viata a facut ca altauri de insusirea asta sa adauge servilismul, minciuna, rautatea, opulismul balcanic, lipsa de rusine, agresivitate negativa, cameleonism si sa le puna la rang de virtute. acest stanciu se va stinge pe bani si va disparea fara sa-si mai aminteasca cineva de el. va amintiti cum l-a distrus pe daum? 11 metri ratat in ultimul minut cu macedonia? vreo mustrare de constiinta ? nimic. priviti la razvan marin care munceste si poate nu are calitatile lui stanciu dar iata-l unde a ajuns. si va mai ajunge si la alte cluburi mai mari. pina atunci este tinar mai poate divorta si sa faca tot asa nunti la greu cu prodanca nasa. si cine stie ce ne mai aduce prodanca in tara. niste filmari grele pentru puberii istoviti si pentru altii care sensul vieii lor este bogatia prodancei.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează