INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Nicolae Stanciu, elogiat pentru golul al doilea, candidat la reușita sezonului în Cehia

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2021 13:52 / Actualizat luni, 15 martie 2021 13:52

Nicolae Stanciu a primit laude pentru seria fantastică cu Slavia Praga, șase goluri și un assist. „A costat 100 de milioane de coroane și acum își arată valoarea și experiența!”, scrie ziarul Blesk. 

„Cel mai scump transfer al istoriei Slaviei, aproape o sută de milioane de coroane cehe, Nicolae Stanciu începe să își certifice valoarea și experiența! A influențat cel puțin un gol în ultimele cinci meciuri în toate competițiile și niciodată n-a mai reușit o astfel de serie de la mutarea pe «Eden». S-a dezlănțuit de la returul cu Leicester din Europa League și a ajuns la șase goluri și un assist o dată cu partida cu Mladá Boleslav". 

Ziarul Blesk a surprins momentul de glorie al lui Nicolae Stanciu, care a fost ales omul meciului duminică, datorită "dublei" de senzație. E prima pentru campioana Cehiei.

„Nicolae Stanciu a fost excepțional"

Și Jindřich Trpišovský i-a recunoscut meritele și nu i-ar mai da drumul în România: „Îl ajută foarte mult că nu merge la echipa națională și că este alături de echipa de club tot timpul. Asta i-a creat probleme mari, mai ales în toamna trecută, când existau acțiuni de durată. Ambele goluri au fost frumoase și e greu să-l alegi pe cel mai bun. Nico a jucat excepțional", explică antrenorul Slaviei, elogiindu-l pe mijlocașul de 27 de ani, ce va răspunde convocării la lot în preliminariile CM 2022 pentru cele trei partide din martie.

Golul sezonului, marcat de Stanciu?!

Nicolae Stanciu a povestit cum a realizat ceea ce ar putea fi ales golul sezonului în Cehia. „M-am simțit un pic obosit după meciul cu Rangers, dar nu e foarte important că am marcat eu, ci că am câștigat. La al doilea gol, eram convins c-o să pot ține mingea, însă m-am răzgândit pe parcursul acțiunii, pentru că am sesizat că îmi blochează dreptul și am căutat atunci spațiu în stânga și am tras".

Citește și: 

Mihăilă și Man, eroi și în Gazzetta dello Sport: „Românii la putere: sprinturi, tehnică, driblinguri!”

VIDEO Stanciu, de neoprit! Încă o „dublă” pentru Slavia Praga » Execuții de excepție!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chronic
chronic  •  15 Martie 2021, 14:48

Iar ridicati cota jucatorilor fcsbisti? Stai ca vin haterii ca si asta e masea stricata, e prea scund, e prea negru, are 4 clase, e blaturi, e arbitri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează