INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

NICOLAE STANCIU LA AHLI // Val de critici inclusiv în Cehia după ce Nicolae Stanciu a plecat la Al Ahli: „Un mercenar! A uitat ce ne-a promis” + „A ales banii pentru că știe că nu e fotbalist”

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 09:38

Nicolae Stanciu, mijlocașul român în vârstă de 25 de ani, a plecat de la Sparta Praga și a ajuns la Al Ahli pentru 10 milioane de euro, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat aseară în exclusivitate.

După ce mutarea a fost oficializată de Sparta Praga, până și suporterii cehi l-au criticat pe român, chiar dacă a adus în conturile echipei lor o sumă importantă.

Pe Twitter, mai mulți fani cehi s-au declarat nemulțumiți de atitudinea lui Nicolae Stanciu. Aceștia au făcut referire la faptul că românul declara că nu va pleca de la Sparta până nu va câștiga un trofeu. (Detalii AICI)

„A uitat să câștige trofeul pe care l-a promis”, „Mă întreb ce a câștigat cu Sparta?”, „Un mercenar”, au fost unele dintre mesajele fanilor cehi supărați după transfer.

 

Nicolae Stanciu, criticat și de români

Într-un sondaj GSP.ro, imediat după transfer, 4.291 de cititori au răspuns la întrebarea: „Va afecta transferul în Golf evoluția lui Stanciu la națională?”. Dintre aceștia, 80 la sută au răspuns afirmativ.

Iată și cum au comentat microbiștii transferul surprinzător, pe site-ul Gazetei: 

„Oricum ai lua-o, transferul acolo e un uriaș pas înapoi pentru carieră, dar unul înainte în privința banilor. Când asta se întâmplă la 25 de ani, te dezvălui a fi un fotbalist fără ambiție și fără vocație pentru performanță

„Nu mai are ce cauta la națională”

„Te duci la arabi să ce? La arabi te duci să iei ceva bani pentru că știi că nu ai valoare să joci macar la un Bilbao, Valencia, etc. A ales banii, deși nu cred că ducea lipsa lor. A ales banii pentru că știe că nu e fotbalist. Daca era fotbalist, ajungea la o echipă tare și câștiga și mai mult decât la arabi

„Un adevărat fotbalist, la vârsta de 25 de ani, alege să joace în Europa pentru orice echipă și să facă performanță, nu să meargă să se îngroape în nisip, în cimitirul elefanților. Mergi să joci la arabi pe la sfârșitul carierei ca să mai câștigi ceva în plus. Cam acesta ne este valoarea în momentul de față”

„Pleci de la Anderlecht, unde nu jucai mai nimic, și vii la Sparta, unde începi cât de cât să te miști. Apoi pleci pentru bani la arabi și te irosești acolo”sunt câteva dintre mesajele fanilor

Citește și:

Theodor Jumătate îl critică extrem de dur pe Stanciu după transferul la Al Ahli: „M-ai păcălit, Nicolae!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
636956183126358
Lucian Dimitriu  •  30 Ianuarie 2019, 03:48

Dacă peste 4 mil. de români au plecat din România să muncească pentru bani în țări străine înseamnă că sunt trădători și mercenari ? Cum poți critica un fotbalist că face același lucru ca doctorii, profesorii, inginerii, sudorii, zidarii etc. din toată țara asta. Bă, voi ce-l criticați pe Stanciu că a plecat să câștige mai bine sunteți *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  29 Ianuarie 2019, 22:50
Postat de spinoza pe 29 Ianuarie 2019, 14:28

Pai daca nu-i fotbalist de ce mai tineti sa ramana Nicusor la Sparta?

De unde ti-a reiesit tie ca tineau sa ramana la Sparta? Doar constatau ca n-a castigat nici un trofeu si ca este un mercenar, ceea ce nonfcsbistii stiau de mult!

spinoza
spinoza  •  29 Ianuarie 2019, 14:28

Pai daca nu-i fotbalist de ce mai tineti sa ramana Nicusor la Sparta?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează