INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Nicolae Stanciu, anunț clar despre transferul său în Germania: "Acesta e obiectivul meu"

FOTO: facebook.com/ACSpartaPraha/
FOTO: facebook.com/ACSpartaPraha/

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 17:54

După ce presa din Cehia a scris că este dorit de Borussia Monchengladbach, (Detalii AICI) Nicolae Stanciu, 25 de ani, a anunțat azi că este dispus să continue la Sparta Praga.

"Nu știu ce să spun. Cunosc la fel de multe ca și voi. Doar ce am citit în presă. Nu știu dacă este ceva real. Dar nu e momentul să vorbim despre transfer. Suntem în mijlocul campionatului și mă simt bine la Sparta. Vreau să stau aici! Obiectivul meu este să câștig un trofeu. Așa că voi sta aici până când voi cuceri un trofeu cu Sparta", a declarat Nicolae Stanciu la conferința de presă.

4.000.000 €este cota lui Stanciu conform transfermarkt.de

Mijlocașul Nicolae Stanciu este la Sparta din ianuarie, când a fost cumpărat de la Anderlecht. În acest sezon are 3 goluri și 7 pase de gol în 14 meciuri.

Citește și: Spectator de lux la Bilbao » Situația ciudată în care a ajuns Cristi Ganea! E singurul jucător din lot care a pățit asta: "E incredibil"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
masinameaeata
masinameaeata  •  30 Ianuarie 2019, 11:43
Postat de Danny Pedr pe 31 Octombrie 2018, 19:13

Hahha Azi ati avut pe agenda să-l promovați putin pe stanciu . Super tare, transferul este pe harta sau fizic? Terminat-o cu fumigene de prost gust . Jucător mediocru este fix unde poate sa joacă la nivelul care este . In belgia care este mult sub germania nu a reușit ,chiar eșec total . Acum merge in germania ? Bafta

In final a ajuns unde are valoare, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mountytoma
mountytoma  •  01 Noiembrie 2018, 12:59

Stanciu ar face bine sa se transfere cat mai repede, cat timp mai poate folosi fofoloanca aia drept agent de vanzari... la cat de prost joaca, ar trebui sa dea bani Sparta Praga sa scape de el...

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  31 Octombrie 2018, 20:55

Poate sa plece in Germania la alba-neagra, vorba cantecului: Am sa beau diseara rom Sa-mi iau bilet la Tarom Sa plec in Germania Sa dau cu alba-neagra R: Asta are, asta n-are Scoate banu' fratioare Asta are, asta n-are Asta-i jocul de valoare

Vezi toate comentariile (5)
Comentează