INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Nicolae Stanciu nu s-a accidentat » Antrenorul Slaviei a vorbit despre absența lui din Conference League: „I s-a făcut rău dintr-o dată!”

Nicolae Stanciu nu s-a accidentat, așa cum s-a speculat inițial în Cehia, foto: Imago
Nicolae Stanciu nu s-a accidentat, așa cum s-a speculat inițial în Cehia, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 09:31 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 11:18

Jindrich Trpisovski, tehnicianul Slaviei Praga, a dezvăluit că Nicolae Stanciu a fost înlocuit în formula de start pentru că a vomitat de două ori înaintea meciului cu Maccabi Haifa (1-0), din Conference League.

Alarmă falsă. Nicolae Stanciu nu s-a accidentat, așa cum s-a speculat inițial în Cehia. Prezența sa la „dubla” naționalei din această lună, cu Islanda (11 noiembrie) și Liechtenstein (14 noiembrie), decisivă pentru a prinde barajul, nu e în pericol!

Ce au făcut stranierii în Europa League și Conference League » Ianis Hagi, providențial! Lucescu Jr., eșec pe teren propriu + Moruțan și Cicâldău, aproape de primăvara europeană
Etapa #4
Ce au făcut stranierii în Europa League și Conference League » Ianis Hagi, providențial! Lucescu Jr., eșec pe teren propriu + Moruțan și Cicâldău, aproape de primăvara europeană

Jindrich Trpisovski: „Lui Nicolae Stanciu i s-a făcut rău dintr-odată!”

Joi seară, înaintea meciului Slaviei cu Maccabi Haifa (1-0), din Conference League, mijlocașul în vârstă de 28 de ani era anunțat titular în echipa pragheză, dar a fost înlocuit în ultima clipă. Jurnaliștii locali au crezut că s-a accidentat la încălzire. Până la urmă, motivul schimbării sale urgente era altul.

Jindrich Trpisovski a explicat cauza absenței „tricolorului”. 

„Cu două ore înaintea partidei, Nico a început să vomite în cameră, apoi i-a trecut. Doctorul i-a dat o pastilă și părea bine, dar 45 de minute mai târziu a vomitat a doua oară”, a declarat antrenorul roș-albilor pentru cotidianul Blesk. „I s-a făcut rău dintr-odată. Poate un virus sau ceva de la mâncare”.

Stanciu ar putea juca duminică, la Slavia

Tehnicianul a sugerat însă că nu este nimic grav: „Stanciu ar putea fi apt pentru meciul de duminică, de la Pardubice”. Ceea ce înseamnă că poate juca și la națională.

Citește și alte știri:

Laude în presa din Scoția, după ce Ianis Hagi a salvat-o pe Rangers: „Și-a arătat clasa. O finalizare stelară!”

Nu doar Moruțan e lăudat » Și ei au impresionat în Europa League: „Ianis, altă prestație strălucitoare” + „Marele Niță, eroul trist al Spartei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează