INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ETAPA #4

FOTO Ce au făcut stranierii în Europa League și Conference League » Ianis Hagi, providențial! Lucescu Jr., eșec pe teren propriu + Moruțan și Cicâldău, aproape de primăvara europeană

De la ora 19:45 intră în scenă Ianis Hagi și Florin Niță, iar Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan pot obține calificarea matematică în faza următoare +11   FOTO
De la ora 19:45 intră în scenă Ianis Hagi și Florin Niță, iar Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan pot obține calificarea matematică în faza următoare

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 23:57 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 00:19

Ianis Hagi a marcat golul lui Rangers în remiza cu Brondby, scor 1-1. Moruțan și Cicâldău au făcut încă un pas spre primăvara europeană, 1-1 acasă cu Lokomotiv Moscova. Florin Niță nu a fost la fel de norocos. Sparta Praga a pierdut, 0-3, cu Lyon.

Europa League

Brondby - Rangers 1-1

  • Au marcat: Balogun 45 (autogol) / I. Hagi 77
  • Ianis Hagi a fost introdus la Rangers în minutul 56 și a înscris după 21 de minute
  • Click AICI pentru statistici

Introdus de Steven Gerrard în minutul 56, Ianis Hagi a adus un punct mare pentru Rangers în lupta pentru primăvara europeană. În minutul 77, Joe Aribo și Ryan Kent au combinat rapid în dreapta, englezul continuă cu o pasă pe poziție viitoare, iar Ianis nu iartă: șut cu dreptul, în diagonală, imparabil!

Campioana Scoției împarte poziția secundă cu Sparta Praga, ambele cu câte 4 puncte, înaintea meciului direct de runda viitoare, de pe Ibrox.

Hagi, GOL decisiv pentru Rangers în EL! Reacția lui Gerrard + comentariul britanicilor: „Ianis, un jucător pentru momentele importante!”
Brondby - Rangers
Hagi, GOL decisiv pentru Rangers în EL! Reacția lui Gerrard + comentariul britanicilor: „Ianis, un jucător pentru momentele importante!”

Brondby: Hermansen - Rosted, Maxso, Tshiembe - Bruus, Coppis, Radosevic, Frendrup, Mensah - Uhre, Hedlund 
Antrenor: Niels Frederiksen 

Rangers: McGregor - Tavernier, Balogun, Goldson, Barisic - Sakala, Kamara, Davis, Arfield - Aribo, Morelos Rezerve: McCrorie, McLaughlin - Bassey, Lundstram, I. Hagi, Kent, Patterson, Bacuna, Wright, Roofe, Kelly 
Antrenor: Steven Gerrard

Galatasaray - Lokomotiv Moscova 1-1

Alexandru Cicâldău a fost integralist, iar Olimpiu Moruțan a evoluat 76 de minute în Galatasaray - Lokomotiv Moscova, scor 1-1. Cei doi „tricolori” au evoluat în nota echipei. Vicecampioana Turciei conduce grupa E din Europa League, cu 8 puncte și este aproape de calificarea în faza eliminatorie.

Galatasaray: Muslera - Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt - Kutlu - Moruțan, Feghouli, Cicâldău, Akturkoglu - Dervisoglu 
Antrenor: Fatih Terim 

Lokomotiv: Guillherme - Nenakhov, Borinov, Jedvaj, Rybus - Kerk, Maradishvilli, Beka Beka, Rybchinskii - Zhemaletdinovic, Lisakovich 
Antrenor: Markus Gisdol

Fatih Terim confirmă: „Da, îl vrem pe Dennis Man!” » De ce depinde transferul
Galatasaray
Fatih Terim confirmă: „Da, îl vrem pe Dennis Man!” » De ce depinde transferul

Lyon - Sparta Praga 3-0

Marseille - Lazio 2-2

Conference League

PAOK - Copenhaga 1-2

PAOK, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a început ideal partida de pe teren propriu cu FC Copenhaga. Zivkovic a deschis scorul în minutul 8, dar vicecampioana Greciei nu a gestionat bine partida. A fost întoarsă, goluri Ankersen (34) și Biel (50), iar calificarea este în pericol. 

PAOK ocupă în acest moment locul 3 în grupa F, cu 7 puncte, la egalitate cu Slovan Bratislava, dar cu un golaveraj inferior. Lider e Copenhaga, 9 puncte, iar lanternă roșie Lincoln, făăr punct.

Slavia Praga - Maccabi Haifa 1-0

Veste rea pentru Mirel Rădoi » Nicolae Stanciu s-a accidentat la încălzire!
CEHIA
Veste rea pentru Mirel Rădoi » Nicolae Stanciu s-a accidentat la încălzire!

Braga - Ludogoreț 4-2

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Moruțan, indispensabil la Galatasaray! Decizia luată de Fatih Terim

VIDEO Klopp și Simeone s-au ignorat după Liverpool - Atletico Madrid: „Nu vreau să enervez lumea cu o strângere de mână”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  04 Noiembrie 2021, 21:19

Bun asa, gol Hagi

dobrin
dobrin  •  04 Noiembrie 2021, 18:33

Ianis Hagi intra in scena? Nu-l vad printre titulari, pare-se ca admira specatacolul de pe banca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează