INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Stanciu, întrebat despre un transfer la Rangers: „Asta îmi doresc” » Ce zice de națională

Nicolae Stanciu e om de bază la Slavia Praga // FOTO: Imago
Nicolae Stanciu e om de bază la Slavia Praga // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 12:28 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 13:31

Nicolae Stanciu (27 de ani)  a susținut o conferință de presă înainte de România – Macedonia de Nord, din preliminariile CM 2022.

  • Partida România - Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial 2022, se joacă joi, 25 martie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV. 
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. La turneul final din Qatar se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje

Mijlocașul a fost întrebat despre o posibilă plecare de Slavia Praga la Rangers, așa cum a scris presa din Scoția după dubla câștigată de cehi din optimile Europa League.

„Nu știu nimic despre un transfer la Rangers. Nici nu am auzit până acum. Nu cred că se pune problema. Sunt la Slavia, mă simt bine acolo. Îmi doresc să fiu sănătos și să îmi îndeplinesc obiectivele cu Slavia”, a spus Stanciu la conferința de presă.

Nicolae Stanciu: „E ciudat fără Rădoi”

Mijlocașul a vorbit și despre meciul cu Macedonia de Nord și despre absența selecționerului Mirel Rădoi, depistat pozitiv cu COVID-19.

„A trecut foarte mult timp de când România nu s-a mai calificat la un Mondial. E important cum vom începe, dacă vom debuta cu o victorie moralul va fi foarte ridicat. Sunt foarte mulți jucători tineri, cu performanțe la U21, care joacă în campionate puternice. E un mix de generații. Cu cei tineri și noi, cei din vechea generație, România are un viitor frumos. 

Dar voi da tot ce am mai bun ca să ajut naționala. Primul meci este cel mai important. E ciudat fără selecționer. Suntem triști că nu-l vom avea lângă noi la primul meci. Dar am discutat prin video cu dânsul. Vom încerca să câștigăm primul meci pentru dânsul, să îi facem o bucurie”, a mai spus Stanciu.

VIDEO România începe preliminariile pentru CM 2022! Totul despre meciul cu Macedonia de Nord

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Preliminariile, salvarea „tricolorilor”! 5 români trag tare pentru un contract în sezonul viitor

EXCLUSIV Rădoi are un favorit pentru postul de portar! Selecționerul e sfătuit să își schimbe decizia

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close