INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Nicolae Stanciu și toată echipa Slaviei Praga, la izolare » Au un caz pozitiv

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2020 19:12

Președintele clubului Slavia Praga, Jaroslav Tvrdik, a dezvăluit că jucătorii și membrii staffului tehnic vor sta izolați până joi. Peste o săptămână au primul meci.

Ieri, liga cehă comunica faptul că doi dintre cei 1.442 de jucători ai primelor două divizii au fost găsiți pozitivi la testele pentru coronavirus.

Se știa că unul este la Mlada Boleslav. Iar al doilea evoluează la Slavia, echipa lui Nicolae Stanciu. A anunțat chiar președintele clubului praghez, Jaroslav Tvrdik, fără a dezvălui numele celui infectat.

Tot lotul roș-albilor e deja în carantină și va rămâne izolat până joi. Vineri dimineață, fotbaliștii vor repeta testele și, dacă ies negative, se vor putea antrena după-amiază.

Luni, vor fi testați încă o dată, pentru că marți au programat primul meci. Chiar cu Mlada Boleslav.

Nicolae Stanciu nu lasă Dinamo să moară » E membru DDB!

Boloni, lăudat și criticat de belgieni: „A adus viață fotbalului nostru” » Dar și „a trecut pe lângă mine cu privirea în pământ”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează