INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Nicolae Stanciu, spre Premier League! Clubul a luat legătura cu Slavia, iar prețul fixat e de 7 milioane de lire

Nicolae Stanciu (27 de ani) e în vizorul lui Leeds United, nou-promovată în Premier League.
Nicolae Stanciu (27 de ani) e în vizorul lui Leeds United, nou-promovată în Premier League.

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 21:45 / Actualizat duminica, 09 august 2020 22:07

Nicolae Stanciu (27 de ani), mijlocașul ofensiv al Slaviei Praga, este pe lista de achiziții a lui Leeds United, nou-promovată în Premier League. 

Nicolae Stanciu este cel mai în formă fotbalist român. Mijlocașul a impresionat sezonul trecut la Slavia Praga, alături de care a câștigat titlul și a opus rezistență serioasă într-o grupă de Champions League din care au mai făcut parte Barcelona, Inter și Dortmund. 

Stanciu poate prinde transferul carierei. Daily Mail scrie că Marcelo Bielsa a întocmit o listă cu 5 transferuri pentru sezonul următor, iar internațional român se află pe ea. Leeds ar fi luat deja legătura cu Slavia Praga, iar prețul fixat de cehi este de 7 milioane de lire sterline. 

Slavia vinde bine

Nicolae Stanciu nu ar fi cel mai scump transfer al Slaviei din ultima perioadă. Campioana Cehiei a obținut, în total, peste 20 de milioane de lire din mutarea mijlocașului defensiv Tomas Soucek (25 de ani) la West Ham United. Prestațiile sale din finalul sezonului au fost o garanție pentru celelalte formații din Premier League. 

VIDEO. Gol fabulos marcat de Nicolae Stanciu pentru Slavia Praga, cu MOL Vidi

Citește și alte știri despre fotbalul din Premier League: 

Gabriel Jesus i-a terorizat pe stoperii Realului » Eroul lui Manchester City, elogiat de Guardiola

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
emil1986
emil1986  •  10 August 2020, 12:46

N-are importanta. Important este ca Stanciu a jucat pt. Steaua istorica/FCSB, ca le-a marcat o groaza de goluri echipei de mil00.gi, salvata de securistul Burleanu de la retrogradare, ca are valoare si a castigat alte 2 titluri de campion in afara celor castigate la istorica Steaua/FCSB si ca Becali a luat o caruta de bani, cum va lua acum si Slavia Praga. Conscluzia - Stanciu este un jucator valoros, cel mai valoros jucator roman la acest moment.

819602521427859
Stancu Florin  •  10 August 2020, 12:02
Postat de emil1986 pe 10 August 2020, 09:03

Ciobanul l-a vandut cam la acelasi pret, chiar nitel mai mare. Nu mai abera! Multi, mai ales suporterii catelei scapate ilegal de la retrogradare, urlau ca ciobanul le-a dat teapa belgienilor. Uite ca Stanciu are oferta dintr-un campionat chiar mai puternic ca cel belgian.

Vorbesti de COTIZANTUL elite DDB ?

emil1986
emil1986  •  10 August 2020, 09:03
Postat de romeverest pe 09 August 2020, 22:41

Transferul, daca se concretizeaza, este foarte bun avand in vedere ca va juca intrun campionat puternic !! Pretul este modest, ceea ce inseamna ca fotbalistii romani nu au o cota mare in Europa, doar ciobanul nostru visand cai verzi pe pereti !!

Ciobanul l-a vandut cam la acelasi pret, chiar nitel mai mare. Nu mai abera! Multi, mai ales suporterii catelei scapate ilegal de la retrogradare, urlau ca ciobanul le-a dat teapa belgienilor. Uite ca Stanciu are oferta dintr-un campionat chiar mai puternic ca cel belgian.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează