INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Nicolae Stanciu, după ce a ratat ultimele meciuri ale naționalei: „A fost nu greu, ci foarte greu” + Ce spune despre posibilele retrageri lui Chiricheș și Maxim

Nicolae Stanciu// Foto: Instagram
Nicolae Stanciu// Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 14:09 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 16:59

Nicolae Stanciu (29 de ani) are un parcurs excelent la Wuhan Tree Towns și le-a câștigat rapid respectul colegilor. Mijlocașul român a vorbit despre cum s-a acomodat la noua echipă, dar și despre cum vede situația echipei naționale.

Nicolae Stanciu a semnat cu formația antrenată de Pedro Morilla la jumătate lunii martie. Mijlocașul „tricolor” a debutat abia pe 3 iunie, după ce startul sezonului a tot fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus din China.

FCSB renunță la cel pe care Toni Petrea l-a numit „arma secretă” » Jucătorul a fost cedat în Turcia + Câți bani poate lua Becali
FCSB
FCSB renunță la cel pe care Toni Petrea l-a numit „arma secretă” » Jucătorul a fost cedat în Turcia + Câți bani poate lua Becali

Nicolae Stanciu le-a câștigat rapid respectul colegilor

Deşi se află doar de câteva luni în China, mijlocașul român a rămas plăcut surprins de modul în care a fost primit de colegi.

Nicolae Stanciu, după ce a ratat ultimele meciuri ale naționalei: „A fost nu greu, ci foarte greu” + Ce spune despre posibilele retrageri lui Chiricheș și Maxim
Foto: Instagram

„A fost interesant felul în care m-au încurajat. Înainte să execut, i-am auzit cum vorbeau între ei și spuneau că sigur o să marchez iar. Așa că, după gol, am simțit că trebuie să merg spre ei, să ne bucurăm împreună. Crezuseră în mine!”, a spus Nicolae Stanciu pentru PlaySport.

Nicolae Stanciu s-a integrat perfect la Wuhan Tree Towns

Stanciu s-a integrat perfect în planul tactic al echipei și a detaliat cum decurge relația cu antrenorul spaniol Pedro Morilla.

3 goluri și 4 pase decisivea reușit Nicolae Stanciu în acest sezon pentru Wuhan Tree Towns

Simt că mă integrez perfect în viziunea lui și în tactica pe care vrea să o transpună în teren. Aici joc în postura de număr 8, să spunem. Doar că am puțin mai multă libertate pe fază ofensivă. Relația dintre noi e foarte bună, eu mereu m-am concentrat să învăț cât mai mult de la fiecare antrenor cu care lucrez. Și acum am mult de învățat și sunt fericit că am șansa asta”, a declarat mijlocașul român, conform sursei citate.

Translatorul nostru vine de multe ori și ne spune un rezumat al lucrurilor care apar în media. Viziunea mea despre fotbal și rolul meu rămân aceleași, indiferent de critici sau laude din presă. 

- Nicolae Stanciu, mijlocaș Wuhan Tree Towns, pentru PlaySport

Nicolae Stanciu, despre..

..cum a fost să trăiască atâtea luni fără echipa națională:A fost nu greu, sincer, ci foarte greu. Am reușit să urmăresc live două dintre meciurile României. Mi-aș fi dorit din toată inima să pot să ajut, dar la această acțiune din iunie era chiar imposibil să vin. Am visat și că sunt în camera de cantonament, am visat și că sunt pe teren, în timpul meciului României”.

..retragerile lui Vlad Chiricheș și a lui Alex Maxim de la echipa națională: „E cumva normal să te gândești, când îți pasă. Am discutat cu mulți dintre colegi. Max e unul din cei mai buni mijlocași din Turcia, Vlad e fundaș de Serie A, cu o experiență incredibilă. Firește că fiecare decide pentru viața lui și eu voi respecta mereu deciziile fiecăruia. Dar părerea mea e că avem nevoie de toate resursele ca să reușim”.

..cum descrie ce se întâmplă la echipa națională: „Nu am apucat să lucrez direct cu domnul Iordănescu la națională, o comparație nu ar fi indicată pentru că nu ai toate elementele, corecte, la dispoziție. Ce devine clar e însă că depinde doar de noi. Să readucem speranța și încrederea suporterului român. E un punct crucial și o oportunitate, în același timp. Șansa să aducem iar bucurie românilor”.

VIDEO. Nicolae Stanciu, încă un gol și o pasă decisivă în China

Citește și:

Becali, enervat de ce se întâmplă la Dinamo: „Nu poți face asta! Sunt niște interese”

Balint a vrut să-și aducă unul dintre preferați la Craiova » Oltenilor li s-a cerut o sumă impresionantă

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  30 Iunie 2022, 06:52

***! Numa' tu ne poti salva...)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează