FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Gigi Becali, enervat de situația de la Dinamo: „Nu poți face asta! Sunt niște interese”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 09:56 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 11:51

Aflat în dispută cu CSA pentru numele, marca și palmaresul Stelei, Gigi Becali se implică și problemele de identitate de la rivala Dinamo.

În prezent, 3 echipe poartă numele Dinamo: SC Dinamo (Liga 2), CS Dinamo (Liga 3) și FC Dinamo (Liga 4).

Războiul clonelor: Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova » Tabloul dureros al decăderii celor 4 imense branduri ale fotbalului românesc
branduri
Războiul clonelor: Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova » Tabloul dureros al decăderii celor 4 imense branduri ale fotbalului românesc

Gigi Becali, după scandalul legat de palmaresul lui Dinamo: „Toată lumea e nebună!”

„Văd că nici Dinamo nu e Dinamo. Toată lumea asta e nebună! Vrem să avem performanțe. Dar cum să ai? Palmaresul nu se poate lua cu acte, nu se poate vinde. Palmaresul se poate prelua prin continuarea activității, atât.

Acum ce se încearcă la Dinamo… S-a dat echipa, i-a nenorocit, a ajuns aproape de faliment. Nicu Badea a zis că a ținut palmaresul la el, prin acea asociație. Probabil a făcut pe vremea aia niște contracte cu CS Dinamo, cu niște terenuri, niște interese...

La un moment dat, ei (n.r. - CS Dinamo) au zis «Venim noi din Liga 3 în Liga 2 și suntem noi Dinamo». Facem și stadionul și jucăm noi pe el, nu ceilalți». Sunt niște interese, dar nu poți să faci asta. Nu ai cum să dai echipa fără palmares”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Daniel Iftodi: „Noi suntem Dinamo!”

Promovarea în Liga a 3-a a echipei CS Dinamo, tutelată de Ministerul de Interne, învolburează și mai mult spiritele în „Ștefan cel Mare”. Clubul retrogradat în Liga a 2-a pierde din fani.

Gaz pe foc a pus și Daniel Iftodi, antrenorul CS Dinamo, exuberant după promovarea în Liga a 3-a reușită, sâmbătă, de echipa Ministerului de Interne.

„Noi suntem Dinamo! Toți suporterii sunt bineveniți alături de noi”. Iftodi, fost campion cu Dinamo în 2000, nu crede că gruparea retrogradată în divizia secundă va fi revitalizată prea curând, respingând ideea ca vreun investitor să fie tentat să cumpere clubul.

„Cine să vină la nimic? Am înțeles că jucătorii au declarat că nu au nici bucătar, cred că nu au nici ghete. Ei nu știu peste o secundă ce va fi, darămite peste o lună sau un an! 

Așa cum s-a întâmplat și la alte cluburi, și din țară, dar și de afară, cei de acolo ar fi trebuit să o ia de la zero încă de acum șase ani”, a declarat Iftodi, potrivit Antena Sport.

VIDEO  Ovidiu Burcă despre situația de la Dinamo: „Toată lumea vorbește de faliment, eu cred că e loc de redresare”

Citește și:

Fost taximetrist, actual om bun la toate la Dinamo: „Tomiță e medicul echipei acum, îi ajută pe fotbaliști cu una, cu alta”

O nouă problemă la Dinamo » Omul adus de Zăvăleanu s-a săturat de incertitudine: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
creeperno807
creeperno807  •  28 Iunie 2022, 22:45

Serdean l-a adus pe Cortacero, nu Becali

Zazu
Zazu  •  28 Iunie 2022, 14:48

Mai bine ar spune adevărul,cât e de amestecat în aducerea lui cortacero

cirus11
cirus11  •  28 Iunie 2022, 13:58
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 28 Iunie 2022, 11:54

bah atat timp cat scrie pe tine dinamo esti dinamo !!! dar pe fcsb ce scrie ??????????? Bai nea Gigi tu nu esti continuitatea stelei , ai luat doar jucatorii stelei , AFC este continuitatea stelei , acea societate care a intrat in faliment cu o datorie de 13 mil de euro catre statul roman !!! Acum nu mai urlati de banii publici ????????????

Deci daca becaliotul se duce acum la Badea si ii cumpara echipa poate sa devina el Dinamo? :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează