FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

„Noi suntem Dinamo!” » A început marea schismă din Ștefan cel Mare: „Suporterii sunt bineveniți alături de noi”

Dinamo se află în fața unui uriaș conflict identitar
Dinamo se află în fața unui uriaș conflict identitar

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2022 10:35 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 14:41

Daniel Iftodi, antrenorul care a promovat-o pe CS Dinamo în Liga 3, a făcut o afirmație îndrăzneață la petrecerea în care roș-albii au sărbătorit promovarea, susținând că echipa Ministerului de Interne ar fi „adevărata Dinamo”.

Suporterii lui Dinamo sunt față în față cu o posibilă dispută identitară de durată, exact cum s-a întâmplat și la rivala FCSB. Asta pentru că o altă entitate roș-albă, echipa Clubului Sportiv Dinamo, face pași din ce în ce mai îndrăzneți. Daniel Iftodi a fost exuberant după succesul de ieri:

Noi suntem Dinamo! Toți suporterii sunt bineveniți alături de noi. E greu de spus că o fuziune poate exista între CS și FC Dinamo. Trebuia ca Dinamo să o ia de la capăt de acum șase ani”, a spus Daniel Iftodi, antrenorul echipei promovate în Liga 3. 

Surpriză! Alt nume cu greutate din istoria „câinilor” a sărbătorit promovarea lui CS Dinamo: „Nu mă ascund, sunt transparent. FC Dinamo 1948 e sortită falimentului!”
CS DINAMO
Surpriză! Alt nume cu greutate din istoria „câinilor” a sărbătorit promovarea lui CS Dinamo: „Nu mă ascund, sunt transparent. FC Dinamo 1948 e sortită falimentului!”

Vrem să promovăm în Liga 2! Momentan, legislația nu ne permite mai mult de Liga 2, dar sunt șanse ca această legislație să se modifice. Îmi doresc să formăm un Dinamo curat, fără datorii, cu principii sănătoase, exact cum fac colegii de la CSA Steaua. În acest moment, nu e posibilă o fuziune (n.r. - cu Dinamo), pentru că cei de acolo au câteva milioane de euro datorii.

- Ionuț Popa, președinte CS Dinamo, la Pro X

Daniel Iftodi, antrenor CS Dinamo: „Cei de acolo ar fi trebuit s-o ia de la zero încă de acum 6 ani”

Daniel Iftodi, fost campion cu Dinamo în 2000, nu crede că echipa retrogradată în liga secundă va fi revitalizată prea curând, respingând ideea ca vreun investitor să fie tentat să cumpere clubul.

„Cine să vină la nimic? Am înțeles că jucătorii au declarat că nu au nici bucătar, cred că nu au nici ghete. Ei nu știu peste o secundă ce va fi, dar peste o lună sau un an. 

Așa cum s-a întâmplat și la alte cluburi, și din țară, dar și de afară, cei de acolo ar fi trebuit să o ia de la zero încă de acum șase ani”, a declarat Iftodi, potrivit Antena Sport. 

Anunțul momentului: „L-am contactat pe Zăvăleanu pentru a forma un nou Dinamo!” » Care sunt șansele unei fuziuni
DINAMO
Anunțul momentului: „L-am contactat pe Zăvăleanu pentru a forma un nou Dinamo!” » Care sunt șansele unei fuziuni

CS Dinamo a promovat în Liga 3!

CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne, a promovat în Liga 3. Dinamoviștii au trecut la baraj de Venus Independența, reprezentanta județului Călărași, 3-2 în retur, 1-0 la returul din Ștefan cel Mare.

Există și un Dinamo care sărbătorește. Echipe susținută de Ministerul de Interne și antrenată de Daniel Iftodi a obținut sâmbătă promovarea în Liga 3, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Unicul gol al victoriei cu Venus Independența a fost marcat de Alexandru Burlacu, în minutul 10. La petrecere a fost prezent și team managerul Dănuț Lupu.

VIDEO Costel Orac crede că haosul la Dinamo a început în momentul venirii lui Ionuț Negoiță și de la debarcarea lui Mircea Rednic

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Anunțul momentului: „L-am contactat pe Zăvăleanu pentru a forma un nou Dinamo!” » Care sunt șansele unei fuziuni

Ricardo Grigore, despre haosul de la Dinamo: „Nu avem medic, nici bucătar. Aseară am avut magazioner. Am înțeles că va pleca și el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
pErsanu02
pErsanu02  •  27 Iunie 2022, 12:28
Postat de hristo33 pe 26 Iunie 2022, 17:01

pai unde vezi tu scandal intre parti aici?

Nu zic de scandal , zic de ce se intampla cu echipa care a avut o conducere extraordinara , cred ca cea mai buna din ultimii 70 de ani :)). Ca sa nu mai zic ca Defapt Dinamo din liga 3 detine tot ceea ce inseamna DINAMO , si doar le-a imprumutat celor ce au fost in liga 1. Practic , Dinamo din Liga 1 era un fel de FCSB , doar ca radea ciob de oala sparta. Sa rada unii care nu au stadion , nu au sigla nu au palmares nu au nimic nimic , toate imprumutate . . . cam asta e smecheria fotbalului romanesc , sa rad de alalalt sa il injosesc dar eu am pantalonii rupti in fund ... ;)

catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Iunie 2022, 09:11

nea Iftodi, de ce ar fi luat-o Dinamo de la zero acum sase ani?? ce motiv avea? pai acum 6 ani am terminat pe locul 2 in campionatul regulat si pe 4 in playoff. iar in sezonul care a urmat am terminat pe 3 si am jucat in cupele europene. deci de ce am fi luat-o de la zero atunci, pt ce?? numai in Romania aud ideea asta cu luatul de la zero, parca e un computer la care ii dai restart si iti rezolva toate problemele. problemele au inceput cand Negoita nu numai ca nu a mai bagat bani in club, dar a inceput sa si scoata masiv. ca macar se putea autofinanta clubul. iar apoi cu venirea spaniolilor s-au creat 3 milioane datorii in 3 luni de zile, aia ne-a fost chiar fatala. mi-ar placea sa aflam intr-o zi ce s-a intamplat, cum un club linistit financiar si sportiv a ajuns in halul asta in numai vreo 3-4 ani. incep sa cred ca a fost deliberat si planificat totul

catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Iunie 2022, 09:03
Postat de paolo19 pe 27 Iunie 2022, 06:35

Și cu aia 6 milioane cum rămâne? Ți-ar place sa dispară? Nu se poate...

pai daca FC Dinamo dispare, o sa dispara si datoria. iar daca Dinamo nu dispare, va fi oricum redusa suma ( sau asta se va incerca)

Vezi toate comentariile (62)
Comentează