INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ

Nouă ofertă pentru Keșeru! Șefii clubului au fost convinși

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 18:53

Contractul lui Keșeru cu Ludogoreț expiră la finalul acestui sezon, însă șefii clubului bulgar sunt gata să-i ofere atacantului de 30 de ani.

Evoluțiile foarte bune ale lui Keșeru i-au convins pe oficialii lui Ludogoreț să-i ofere românului o ofertă de prelungire a contractului, anunță presa din Bulgaria.

Mai mult decât atât, Keșeru își va păstra salariul lunar de 70.000 de euro, iar negocierile privind noua înțelegere vor începe la finalul competiției interne din Bulgaria.

În cele 31 de partide disputate pentru Ludogoreț în acest sezon, Keșeru a marcat de 19 ori, iar 13 dintre reușite au venit în prima ligă din Bulgaria, unde Ludogoreț este lider detașat, cu un avans de 12 puncte față de Levski Sofia.

Atacantul a ajuns la Ludogoreț în vara anului 2015, când bulgarii au plătit un milion de euro celor de la Al-Gharafa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
satyricon
satyricon  •  01 Martie 2017, 00:43

"Contractul lui Keșeru cu Ludogoreț expiră la finalul acestui sezon, însă șefii clubului bulgar sunt gata să-i ofere atacantului de 30 de ani" ce sa-i ofere?! Voua vi se pare ca are vreun sens subtitlul? Apoi continuati in aceeasi nota "să-i ofere românului o ofertă"!!! Cine a scris pseudo-articolul era beat sau pe prafuri? Sau l-a scris pe telefonul mobil!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează