INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR

Obiectiv aproape imposibil pentru Lucescu la Şahtior: "Ahmetov asta şi-a propus"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 martie 2013 13:35

Ahmetov l-a convins pe Mircea Lucescu să-şi prelungească acordul pe încă doi, timp în care antrenorul român va cîştiga 7 milioane de euro.

Dar Il Luce are un obiectiv aproape imposibil, acela de a cîştiga Liga Campionilor. Anunţul a fost făcut de directorul sportiv al lui Şahtior, Sergei Palkin.

"Obiectivul este să cîştigăm Champions League. Preşedintele şi-a propus asta de mai mult timp. Cînd vom reuşi, următorul sezon, în doi-trei ani, e greu de spus. În acest moment este greu, sîntem în competiţii cu echipe formidabile. Dar ţinta noastră este să ne batem pentru acest trofeu", a declarat Sergei Palkin, conform regnum.ru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mizzzerya
mizzzerya  •  29 Martie 2013, 00:47

Inca ceva ..... "TINTELE INDRAZNETE"sunt stabilite de companii si oameni destepti care stiu ca u probabilitate macar 30-40% SA LE ATINGA ....un calcul prea complicat pentru multi care justifica investitii , riscuri asumate , etc etc ..... in cazul asta , se numeste INCONSTIENTA :))))).....sau mai precis "CUM SA FURI BANII UNUI RUS MEGALOMAN".....in fine, per total , REALIZAREA POTENTIALULUI SI LUAREA UNOR MASURI IN CONSECINTA , ar fi benefic ata pentru ROMANI - in general - cat si pentru "SPECIALISTI" in particular ....altfel , nu facem decat AUDIENTA unor "REGI CHIORI IN TARA ORBILOR".....suntem totusi poporul care printr-un reprezentant de seama a in

mizzzerya
mizzzerya  •  29 Martie 2013, 00:39

Tineti minte TREI CUVINTE : :))))))..... NICI ...O....DATA .... . Proiectul lui Luce e PENIBIL de simplu .... BANI IMENSI PENTRU REZULTATE MEDIOCRE !!!!!..... Calculati daca aveti timp , cat a costat acea Cupa UEFA ..... atat .... nu am cuvinte ...."antrenorul secolului".... spagar, tradator , hot .....acum e EROU !!!!!....NOI TOTI MERITAM CEEA CE SE INTAMPLA IN FOTBALUL NOSTRU !!!!!!

chiramihai
chiramihai  •  28 Martie 2013, 18:07

Asa e bine sa-ti fixezi mereu obiective cat mai indraznete!!! Noi romanii suntem asa de blazati ca ne-am obisnuit sa ne consideram dinainte invinsi ! Am vazut anul acesta o echipa condusa de Lucescu care in grupa a fost superioara per ansamblu si lui Chelsea si lui Juve deci ....se poate si mai mult !!! Soarta tine mereu cu cei curajosi !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează