INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ofertă pentru Chiricheș: este primul pe lista unui club din Serie A

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 21:52

Vlad Chiricheș (27 de ani) are șanse minime de a continua la Napoli, în ciuda faptului că Sarri susținea zilele trecute că ar avea nevoie de român în sezonul următor.

La Repubblica vine azi cu o informație nouă și anunță că Sampdoria este în căutarea unui fundaș central, iar pe lista scurtă se află Lorenzo Tonelli și Vlad Chiricheș.

Căpitanul naționalei este chiar principala țintă, Tonelli rămânând varianta de rezervă în cazul în care pică varianta Chiricheș.

Nu este prima dată când Sampdoria își manifestă interesul pentru Vlad Chiricheș, cele două părți fiind în negocieri și în urmă un an.

33 de meciuri a adunat Chiricheș la Napoli, unde a punctat de 4 ori 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
blatistu49
blatistu49  •  21 Iunie 2017, 07:25

la Voluntari

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Iunie 2017, 23:26

Uite colea farsa. Autor: Lorenzo Montaldo pe calciomercato.com. Chiar ieri. ”E la Sampdoria? Sonda il mercato alla ricerca di alternative, in particolare gli uomini mercato doriani potrebbero bussare alle porte del Napoli, dove giocano Lorenzo Tonelli e Vlad Chiriches. Si tratta di due giocatori che hanno lavorato con Sarri, e conoscono bene i movimenti richiesti dallo stesso Giampaolo, ma attenzione anche allla corte del Torino, altra società interessata ai due centrali.” Asadar, nu numai Sampdoria. ci si Torino, fac farse de-astea...

blatistu49
blatistu49  •  20 Iunie 2017, 22:29

eo farsa in Italia nici o echipa nu l doreste

Vezi toate comentariile (3)
Comentează