INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI

Ofertat de impresarul lui Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho, Jorge Mendes, Cosmin Olăroiu e aproape de o revenire de senzaţie în Europa!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 ianuarie 2014 12:20

Revenirea lui Cosmin Olăroiu în Europa ar putea fi cu adevărat spectaculoasă.

Impresionat de rezultatele excelente ale antrenorului român în zona arabă, celebrul impresar Jorge Mendes i-a propus o colaborare. Potrivit ziarului Adevărul, Olăroiu le-a transmis reprezentanţilor lui Mendes că e dispus la o colaborare, dar doar în cazul în care va decide să revină în Europa.

Cele două părţi vor relua discuţiile la finalul acestui sezon, cînd tehncianul de 44 de ani ar putea părăsi Orientul Mijlociu.

Jorge Mendes e cel mai în vogă impresar în acest moment. Portughezul reprezintă superstaturi precum Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho sau Falcao şi a avut o ascensiune fulminantă în acest domeniu. Citeşte AICI povestea sa

5 milioane de euro e salariul lui Olăroiu la Al Ahli

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
wwerko96
wwerko96  •  24 Ianuarie 2014, 16:32
Postat de reddog pe 23 Ianuarie 2014, 21:27

Ca sa demonstreze valoarea trebuie sa antreneze in Europa!!!La arabi sta pt bani multi atata tot! Dan Petrescu(un ex.) nu s-a dus la arabi...Ce-i drept daca nu-l ajuta arbitrul spaniol in unirea-DINAMO 1-0 probabil ca tot in Liga 1 era si acum,sau mai stii?

Ce a facut urziceni in liga atunci nu facea dinamo in viata ei =))) Dupa rezultatele in europa eu zic ca au meritat sa ne reprezinte Oricum ei au fost acuzati de mai multe blaturi, ce tare ca tu iti amintesti numai de ala cu dinamo de parca va distrus soarta El pleca si daca pierdea si daca castiga cu dinamo. VIITORUL LUI NU A FOST DECISA DE VICTORIA CU DINAMO trezeste-te. Dinamo NU ESTE ASA DE IMPORTANTA Sunt meciuri in europa si din campionat care l-au facut mare, nu dinamo. Dintre toti jucatorii pe care ii avea doar Rusescu a ajuns undeva, in rest ceilalti sunt morti. De ce? Dan stie sa antreneze, cu alti antrenori jucatorii aia sau plafonat.

roadster1988
roadster1988  •  24 Ianuarie 2014, 10:43

stiam ca din europa se merge in orientul mijlociu ca antrenor si nu invers.si oricum olaroiu fara jiji care sa-i faca echipa este zero ca antrenor.

borat101
borat101  •  24 Ianuarie 2014, 08:57

Gluma anului deja? In primul rand un antrenor in Europa trebuie sa faca perle din jucatori, sa ii creasca intradevar, fara jocuri de blat. Si orice impresar din Vestul Europei miroase daca ai stofa de antrenor sau nu. Ce tot mintit? Va platit Olaroiu pentru articolul asta? Vai de voi.... inca nu ati terminat odata cu obiceriurile astea jenante!?!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează