INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX - CHELSEA

Olandezii și-au schimbat părerea despre Răzvan Marin: „Un transfer disonant" + Ce spune legendarul Marco van Basten

Articol de - Publicat marti, 22 octombrie 2019 15:10

Răzvan Marin (23 de ani) nu mai joacă de-o lună, nereuşind să justifice investiţia făcută Ajax. „Nu s-a adaptat la ritmul echipei și nu e de așteptat să redevină titular în viitorul apropiat", scrie Voetbalprimeur.be

  • Ajax - Chelsea se joacă miercuri, de la ora 19:55, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport 2, TV Digi Sport 1 și Look Plus.

N-a jucat decât în preliminarii şi încă aşteaptă debutul în grupele Ligii. Antrenorul Ten Hag l-a uitat pe banca de rezerve pe Răzvan Marin, nu mai apelează la el nici în campionat. Motiv ca presa belgiană să-l considere o investiţie neacoperită. 

„Nu îl putem ignora. Românul a trebuit să intre titular de la început într-o echipă în proces de reconstrucţie, deloc în formă optimă, dar a arătat foarte puțin pentru un jucător de 12,5 milioane de euro.

 Marin a fost vizibil în dificultate în a se adapta la ritmul echipei și nu e de așteptat să revină titular în viitorul apropiat. Este un transfer disonant!", scrie Voetbalprimeur.be despre mijlocașul venit de la Standard. 

„Nu mai joacă deloc!"  

Și legenda olandeză Marco van Basten a căutat explicații: „Continuu să susțin că Ajax e foarte vulnerabilă în defensivă. Ceea ce mi se pare ciudat este că au fost luaţi Edson Álvarez și Lisandro Martínez pentru a întări apărarea, doar că ambii joacă în mod constant la mijloc. 

Și pe Răzvan Marin l-au cumpărat în vară, însă nu-l mai folosesc absolut deloc! Cred că politica de transferuri din vară a clubului nu a fost una foarte reușită". 

Şi cu Chelsea mâine seară, într-un joc condus de Ovidiu Haţegan, mijlocaşul "tricolor" va privi de pe margine. 

555 de minutea strâns Răzvan Marin în 10 meciuri la Ajax, reușind un assist. N-a mai jucat pentru "lăncieri" de pe 25 septembrie

Vezi și:

Șansă pentru Chipciu! Noul antrenor al lui Anderlecht l-a cerut înapoi în echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
mongolia2060
mongolia2060  •  22 Octombrie 2019, 19:55
Postat de mongolia2060 pe 22 Octombrie 2019, 19:02

Nenea din avatarul tau stie cum este sa fiu lingau, a castigat doua ghetute de aur cu aceasta atitudine. Suna-l pe nen’tu Lucescu sa-ti confirme, asa ca intre ***.

fii..

mongolia2060
mongolia2060  •  22 Octombrie 2019, 19:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mongolia2060
mongolia2060  •  22 Octombrie 2019, 19:02
Postat de kordell pe 22 Octombrie 2019, 18:50

In general latraii au dreptate in detrimentul lingailor .

Nenea din avatarul tau stie cum este sa fiu lingau, a castigat doua ghetute de aur cu aceasta atitudine. Suna-l pe nen’tu Lucescu sa-ti confirme, asa ca intre ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează