INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Șansă pentru Chipciu! Noul antrenor al lui Anderlecht l-a cerut înapoi în echipă

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2019 10:34

Accidentat la startul sezonului, Alex Chipciu, 30 de ani, nu a mai prins lotul până acum. Noul antrenor, Frank Vercauteren, a anunțat că ține cont de el
 

Revenit la Bruxelles după împrumutul la Sparta Praga, mijlocașul Alex Chipciu spera să joace. „Poate să ajute echipa ca fundaș dreapta”, declara directorul sportiv Michael Verschueren în vară.

Unicul meci, cu Malta

Totuși, „tricolorul” s-a accidentat chiar de la al doilea antrenament la Anderlecht. A pierdut o mare parte din pregătire din cauza unei leziuni musculare și startul sezonului. Și, chiar dacă s-a refăcut, nimeni nu s-a mai gândit la el la club.

Se antrena, dar nu intra în lot, nu era trecut pe foaia meciului. Nici măcar în Cupa Belgiei. Unica lui partidă din acest sezon a fost cea cu Malta, 1-0 pe 8 septembrie, în preliminariile Euro 2020.

„Jucătorii cu experiență vor avea șansa lor”

Schimbarea antrenorului l-a readus la lumină. De când a venit, după ce l-a înlocuit pe galezul Simon Davies, Frank Vercauteren a anunțat că nu va mai miza doar pe tineri: „Jucătorii cu experiență vor avea și ei șansa lor. Cine va fi mai bun, mai în formă, va fi pe teren”. Jurnaliștii belgieni sugerau că era vorba și de Chipciu, remarcat de stafful tehnic pentru cum se pregătește.

Duminică, la primul meci al lui Vercauteren, Alex a fost din nou în lotul violeților, prima oară în acest sezon, în etapa a 11-a. A rămas rezervă la 4-1 cu Sint Truidense, dar a făcut un pas înainte. Cu noul tehnician, Chipciu poate debuta în sfârșit în acest sezon.

69 de meciuria jucat Alex Chipciu la Anderlecht între 2016 și 2018

14 pase decisivea dat Chipciu în toate competițiile (șase goluri)

Citește și:

Alexandru Chipciu, necruțător cu Gigi Becali: „Șterge cu buretele tot ce a făcut bun! Nu s-ar fi întâmplat niciodată asta cu oameni care se pricep”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
586974421790922
Sefu Banilor  •  21 Octombrie 2019, 20:48

Chipciriciu si Chirchiches mari sperante

434943070015910
Servinston Patrunjel  •  21 Octombrie 2019, 13:39

Muult mai bun decât Nicușor. Serios vorbesc.

pain89
pain89  •  21 Octombrie 2019, 12:03

E păcat sa nu i se dea câteva șanse ca este un jucător bun

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close