INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Șefii lui Galatasaray, detalii despre situația lui Moruțan: „În acest caz, opțiunea de cumpărare devine obligatorie”

Olimpiu Moruțan // FOTO: twitter.com/PisaSC
Olimpiu Moruțan // FOTO: twitter.com/PisaSC

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 10:21 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 10:41

Ajuns în vară la Pisa, sub formă împrumut, Olimpiu Moruțan (23 de ani) i-a impresionat pe șefii clubului din Serie B.

După ce Ioan Becali (70 de ani), reprezentantul lui Olimpiu Moruțan, a spus că Pisa l-ar putea cumpăra definitiv pe mijlocașul român încă din această iarnă, șefii clubului turc au vorbit despre situația în care se află acesta.

A vorbit urât despre Ronaldo și va fi dat afară de Al Nassr! » „După ce l-am văzut pe Cristiano la antrenament, m-am convins că am dreptate”
AL NASSR
A vorbit urât despre Ronaldo și va fi dat afară de Al Nassr! » „După ce l-am văzut pe Cristiano la antrenament, m-am convins că am dreptate”

Cenk Ergun, directoul sportiv al lui Galatasaray, a făcut o analiză a celor mai importanți jucători ai clubului și a vorbit și despre posibilitatea ca Pisa să-l transfere pe Moruțan.

„Până acum nu au făcut o ofertă pentru Moruțan. Se uită la bugetul lor și analizează. Moruțan e important pentru Pisa. Discut cu antrenorul echipei și este mulțumit de el. Dar încă nu am primit nimic oficial.

Dacă Pisa va câștiga Serie B și va promova, va intra în vigoare opțiunea de transfer. E obligatorie. Dacă îmi aduc bine aminte, suma va fi de 5,5 milioane de euro.

Să vedem ce va fi. Împrumutul va continua până la finalul sezonului. Atunci se va face o evaluare și vom vedea ce va fi”, a spus Cenk Ergun pentru presa din Turcia.

Cumpărat de Galatasaray de la FCSB în 2021, pentru 3,8 milioane de euro, Moruțan a rezistat un singur an în Istanbul. În august a fost împrumutat la Pisa, unde a devenit piesă de bază. Românul a înscris de 4 ori și a pasat decisiv de 7 ori în 18 meciuri în acest sezon, ajutându-și echipa să urce pe locul 5, de baraj, în Serie B.

VIDEO Cum vede Iosif Rotariu plecarea lui Moruțan de la Galatasaray: „I-a fost aproape imposibil să se impună la un club mare”

Citește și:

Jucătorul numit „prost” de Messi la Mondial prinde transferul carierei » S-a înțeles cu un gigant din Premier League

Ionuț Radu, pe lista unei echipe din Serie A » Dorit în locul titularului de drept

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  08 Ianuarie 2023, 18:03
Postat de vasileroaita pe 08 Ianuarie 2023, 14:21

Statistic, eu și Bill Gates consumăm cîte un kg. de caviar pe zi. El două Kg., iar eu zero!!!

nu am afinitati, nici macar nu pot spune ca tin cu vreo echipa, in nici un caz steaua sau fcsb...am spus doar ca acolo unde conteaza, la goluri si actiuni directe si pase de gol care duc echipa pe podium este in primii 10 pana acum in acest sezon. Adica are un randament foarte bun. Nu am verificat, e posibil sa fie chiar top 5, dar nu sunt sigur. oricine e liber sa spuna ce vrea, cifrele spun adevarul

dobrin
dobrin  •  08 Ianuarie 2023, 16:09

Imi place fisa lui tehnica, langa poza lui apare un "zero" mare pe fond rosu.

vasileroaita
vasileroaita  •  08 Ianuarie 2023, 14:21
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 08 Ianuarie 2023, 12:59

statistic...este printre cei mai buni 10 jucatori ofensivi al acestui sezon de Serie B. Cel putin la pase de gol si goluri.

Statistic, eu și Bill Gates consumăm cîte un kg. de caviar pe zi. El două Kg., iar eu zero!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează