INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Olomouc - Sparta Praga 2-3 » Florin Niță, trei penalty-uri din patru apărate în acest sezon: „Prestație fantastică a românului!”

Florin Niță, parade senzaționale în Sparta Praga - Olomouc 2-3
(foto: Imago)
Florin Niță, parade senzaționale în Sparta Praga - Olomouc 2-3 (foto: Imago)

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2021 12:19 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 12:27

Goalkeeperul Spartei, Florin Niță (33 de ani), a mai evitat două goluri în Meciul Olomouc - Sparta Praga 2-3. „Încă o prestație fantastică a românului ce parcă a băut sânge înaintea meciului și așteaptă un nou contract la Praga”, scrie Blesk.

Florin Niță nu încetează să uimească în Cehia. Portarul de 33 de ani a fost duminică eroul jocului câștigat, dramatic, de Sparta, 3-2 la Olomouc. 

La 2-2, după ce oaspeții reveniseră de la 0-2, el a respins în minutul 83 mingea trimisă de la punctul cu var de Pablo González! „Dracula”, l-a numit ziarul Blesk: „Românul parcă a băut sânge înainte să apere și așteaptă noul contract la Praga”.

75% penaltyuri apărate de Florin Niță

Sursa citată remarcă „încă o prestație fantastică a lui Niță, care, probabil, că-l va mai ține mult pe Heča în papuci. Sigma a mai avut două mari ocazii, dar Florin s-a opus grozav. 

În plus, a scos al doilea penalty la rând, al treilea din patru în acest sezon (Plzeň, Bohemians, Sigma). În total, are 5 din 11 execuții respinse la Sparta. Numai Blažek, cu 9/15 (60%), îl întrece în istoria clubului!”. 

7 goluri în 11 meciuria primit Florin Niță la Sparta în acest campioinat. Are 74% parade reușite

Citește și alte știri despre stranieri:

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Bologna 0-3: „A fost cel mai bun din repriza a doua”

LAZIO - CAGLIARI 1-0 » Ștefan Radu mai bun decât Răzvan Marin! Ce a scris Gazzetta dello Sport despre români + ce note au luat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează